Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМинаха 3 години, а аз все още плача
Абе вие жените сте много странен народ, мамка му. Смисъл, ние сме си свине, да си кажем истината, ама ако някоя се държи с нас така като тоя тип се е държал с теб ще я зарежем. Как може да обичаш такъв човек и по-интересно - какво обичаш в него ?! Задай си този въпрос.
АнонименИмам му паролата за Фейсбук
Първо, иди до магазина и виж дали продават самочувствие или хапчета против комплекси, ако не намериш тогава й го "върни", все ще измислиш как, сигурно си поне на 12 (11 1/2). BTW, това което смяташ да правиш е подсъдимо и тъй като ти личи че си малолетен/на кажи на мама и тати си да приготвят парички.
АнонименРазликата между религия и вярата
Хммм, не, учени не са доказвали, че молитвите генерират енергия или пречистват храна/вода. Не смятам че вярата във висша сила описана от вас (типът вяра - без норми и правила) е лоша, много по-добра е от фанатичната религия на много голяма част от човечеството, но и не смятам, че вярата е нещо необходимо на човека.
АнонименРазликата между религия и вярата
Името и цитат от научния труд, който твърдите че го доказва, моля.
АнонименРазликата между религия и вярата
Да, няколко всъщност. Името на доктора на английски или латиница би ми било от полза, така не е, не намирам нищо като го търся на кирилица освен статията която сте споделили. Името на научния труд на доктора, който твърдите че доказва твърдението ви, не статия в интернет неписана от него. Името на научния журнал публикувал писанието му. Това са всички до момента.
АнонименПомощ, имам ревнив син
На едипов комплекс намирисва...
АнонименПомощ, имам ревнив син
Искаш съвет ли, ето то един: Да си намери гадже въпросната жена. Някой който ще приеме и сина й. Детето й развива комплекс, заради който все повече ще търси вниманието на майка си и ще вижда мъжете в живота й като потенциални съперници за вниманието й. Също така в него се поражда неосъзнато сексуално чувство към майката, което в бъдеще може да усложни половия му живот. Едиповия комплекс обикновенно затихва в началото на шестата година, когато момчето започва да търси повече вниманието на баща си, защото се идентифицира с него. Та от тук идва съвета ми, ако няма мъжка фигура в живота на момчето проблема ще се задълбочи. (Вашия съвет да му се кара за глупости също няма да помогне). Жената сигурно няма 30 години, още е млада, да си намери някой свестен тип и малко по малко да накара детето да свикне с него. Трябва само да внимава с отношението си към двамата, да не ги кара да си съпреничат за вниманието й, а да сте тримата заедно. Не трябва да предизвиква ревност и у двамата, което е най-трудната част (след може би намирането на свестен индивид от мъжки пол).