Fat Berta
Fat Berta
Джедай

Форумните Постове на Fat Berta

  • Fat BertaМатрак - помощ в избора му?Наскоро си купихме нов матрак Нани - двулицев (лятно и зимно лице). Цената спрямо качество и комфорт е ок, но при нас има следния проблем - ужасно много запарва!!! Стаята ни е топла сама по себе си, но в рамките на нормалното - около 21-22 градуса зимата, но за първи път ми се случва да се будим от пот с мъжа ми - а спим зимата върху лятното лице на матрака...Всяка вечер се потим (завивката ни е нормална) и не знам какво ще правим лятото...Честно казано е ужасно и се замислям дали да не го сменим този матрак. Та и аз имам нужда от съвет, ако някой също има подобен проблем. На какво може да се дължи това огромно запарване?
  • Fat BertaКак да премахна целулита и стрииПий много вода, не пий инстантно кафе и не яж рафинирани храни - и спортувай. Крайният вариант е антицелулитните процедура, които наистина помагат
  • Fat BertaИма ли значение по кое време бягам? Най-доброто време за тренировка е сутрин и следобед след 17 часа
  • Fat BertaЗабравя ли се първата любов! Разкажете и Вие !Не се забравя според мен, поне докато не срещнеш нова, по-вълнуваща. След време ще ти се случат толкова много хубави и различни случки, че ще си спомняш за първата си любов, само ако чуеш някоя песен, която ти напомня за онова време..например Но всяко нещо с времето си... И, да, времето лекува, но зависи от какво си болен :kiss:
  • Fat BertaПреживявам голям ужас! Дайте малко куражЗвучи верно ужасно. Може просто да си вземеш багажа и детето и да се върнеш в България, където се надявам, че близки могат да ти подадат рамо в началото. В крайна сметка не си първата и последната с провален брак, нужно е време да се преодолее разочарованието, но в никакъв случай не изпадай в самосъжаление, а мисли какво да направи, за да подобриш живота си - твоя и на детето ти. Успех
  • Fat BertaИмам ужасна мигренатрябва да пиеш много вода и да хапваш пресни зеленчуци. Дехидратацията води до дисфункция на нервната система, която води до мигрена от своя страна. Напоследък чета, че главоболието е причинено често от недостига на магнезий в организма...Затова похапвай храни, богати на този микроелемент - тиквени семки, бадеми, боб, овесени трици. Магнезият има способността да разширява кръвоносните съдове.