Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименБърз растеж на косата
маска с тривитаминол.Може само тривитаминол да втриеш в косата-уваиваш с кърпа и стоиш 2-3 часа.Може да се смеси с кис. мляко,жълтък,мед,лъжица ракия и зехтин-после същата процедура.Прави косата къста и бързо расте.АСз използвам и цинк биотин като хранителна добавка за коса, кожа и нокти.гаранция за добри резултатиУспех!
АнонименКак да отслабна - на 14 г тежа 61 кг
Да се пазят диети прочетени в списание или от интернет не е добра идея.Затова и аз смятам, че е най-добре да се консултираш със специалист. Спортуването е много важно също.Задължително трябва да включиш в режима си някакъв спорт.Ти все пак растеш, така че строг режим не ти е нужен.И аз съм имала проблеми с теглото, но след като се заех сериозно с отслабването и промених режима си на храна и движение, нещата се оправиха.Аз включвах и Л-карнитин по време на спорт за по-бързо изгаряне на мазнините. Не знам обаче за теб дали е подходящ-можеш да се посъветваш със специалист.Ако ти позволи можеш да пробваш-аз си взимах на таблетки от абофарма.
АнонименКоса и лице
За здрава и блестяща коса има много маски.Аз също използвам тривитаминол за бърз растеж на косата. Много е ефикасен.Може да се смеси и с жълтък,мед и кисело мляко,а може и само тривитаминол.Колкото повече стоите с маската,толкова по-добре.освен това взимам периодично капсули с витамин Е и витамин А.Заздравяват кожата,косата и ноктите-Абогерит се казват.Много ефикасно!
АнонименКоса и лице
Аз също използвам тривитаминол за подхранване на косата. Когато бързам и нямам време втривам направо в корените и по дължината на косъма. Когато имам повече време го смесвам със жълтък,мед,зехтин и кисело мляко. Увивам с найлон и шапка отгоре.Стоя 2-3 часа(колкото повече по-добре).Подхранва чудесно косата и наистина става къста и расте по-бързо.От време на време правя курсове с ампули-пантесалмина(по една на ден се втрива в косата и не се отмива)/Пия също и хранителни добавки за коса,кожа и нокти.В аптеките се предлагат най-различни. Аз лично съм пробвала Цинк+Биотин на Абофарма, защото тогава го комбинирах след боледуване и прием на антибиотици.Подсилва имунитета,кожата,косата и ноктите.Освен това Биотинът е задейства обмяната на веществата. Играе роля на коензим при разграждането и усвояването на протеините, мазнините и въглехидратите в организма.
АнонименКоса и лице
За хубава коса, кожа и нокти можете да взимате цинк биотин. Възстаноявяват косата, заздравяват ноктите. Освен това аз си правя маски за косата с тривитаминол. Веднъж седмични в продължение на два месеца.После един месец почивка за да не стане прекалено мазна косата.Може да се втрие директно в косата и да престои така 2-3 час или да се смеси с кисело мляко,яйце и мед.Увивате в найлон и кърпа и стоите.
АнонименЗа ел карнитин
Л-карнитина категорично не влияе на менструацията и на хормоналния баланс в организма. L-карнитинът допринася за превръщането на мазнините в енергия и за намаляване на телесното тегло. Повишава умствената и физическа работоспособност. Подобрява енергийното обезпечаване на сърдечния мускул. Спомага за подобряване обмяната на веществата. Може да се приема от диабетици и при наднормено тегло. Аз лично го взимам обикновено на прилет, когато реша че трябва да сваля няколко килца след зимата.Повлиява ми много добре.Взимам на Абофарма.Цената му е добре и качеството е гарантирано.