Гъбена супа за душатаГъбена супа за душата
30 Април
М. Георгиева
Гъбена супаГъбена супа
15 Дек.
Росица Стоянова
Експресна гъбена супаЕкспресна гъбена супа
20 Февр.
Кристиан Александров

Гъбена Супа

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за гъбена супа в Езине.бг.
Полска гъбена супаПолска гъбена супаРазтопете маслото в тенджера и добавете морковите, лука, праза и целината. Задушете ги, като разбърквате около 10 минути. След това добавете...
Гъбена крем супаГъбена крем супаСупата може да се сервира с препечени филийки или крутони. Може също да се консумира студена. Може да се изпозлва и като сос към печено месо...
Гъбена супа с езикГъбена супа с езикПреди поднасяне поръсете гъбената супа с магданоз....
Гъбена супа с кладницаГъбена супа с кладницаГотовата гъбената супа се овкусява с малко черен пипер и прясно изцеден сок от половин лимон. Източник: mamunche...
Гъбена супа с доматиГъбена супа с доматиПреди да се поднесе гъбената супа с домати, се поръсва със ситно нарязан магданоз. Вкусна супа с гъби и картофи!...
Гъбена супа със сметанаГъбена супа със сметанаРендосайте моркова и картофите на едро и ги добавете заедно с гъбите в супата. Овкусете с подправките....
Гъбена супа с картофиГъбена супа с картофиДобавете нарязаните няколко резена картофи и оставете супата да къкри до готовност на картофите....
Гъбена супа с царевицаГъбена супа с царевицаГъбите се задушават в маслото, разбърква се постоянно около 3 мин. Прибавя се царевичното брашно и се разбърква 1 мин. Смесват се бульонът, млякото...
Гъбена супа с шериГъбена супа с шериОставете супата да се вари 5 минути, след като кипне. Когато я свалите от огъня, добавете и шерито....
Вкусна гъбена супа със сметанаВкусна гъбена супа със сметанаПодправете със сметаната и пасирайте супата, след което я поръсете с индийското орехче, черен пипер и сол, върнете отделените гъби и след 2-3 мин....
Гъбена супа с патешки фенерГъбена супа с патешки фенерГотовото ястие Гъбена супа с патешки фенер се поднася с парченца магданоз....

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 1
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: