ЕклериЕклери
14 Окт.
Дебелата Берта
Мини еклериМини еклери
06 Юли
Ефросия

Еклери с Хрупкава Коричка

Открий всички 24 избрани предложения за еклери с хрупкава коричка в Езине.бг.
Миниатюрни еклериМиниатюрни еклери
направите гъсти глазури, които да лепнат по гърба на лъжицата. Потопете горната част на половината еклери в кафеената глазура, на другата половина - в какаовата. Оставете да се стегне и поднесете....
Пържени еклери с ромПържени еклери с ром
това добавете към него яйцата едно по едно, разбърквайки добре след всяко. Накрая добавете и рома. С помощта на шприц оформете еклери с дължина...
Солени еклери с хайверСолени еклери с хайвер
-добре в една посока. От тестото се шприцоват малки и кръгли еклери в тава, застлана с хартия за печене, на разстояние един от друг. Пекат се...
Малеби с домашни еклериМалеби с домашни еклерибрашното и бъркайте енергично, докато се получи лепкаво тесто за еклери, което се отделя лесно от стените на съда. След като изстине - добавете...
Еклери със сиренеЕклери със сирене
намокрена тава. Печете 30 минути, за да станат хрупкави и златисти. Поръсете 25 г от настърганото сирене върху горещите еклери. Охладете. Пълнеж...
Еклери с шоколадЕклери с шоколаднепрекъснато бъркане добавете и сметаната. След като изстинат изпечените еклери се пълнят със шприц с крема. Поливат се с разтопен шоколад....
Крем за еклериКрем за еклери. Снемете крема от котлона, охладете го и го разбъркайте с разбитата предварително сметана. Ароматизирайте крема с 1 с.л. ром, може и ликьор. Подходящ е както за еклери, така и за различни торти и пасти....
Печено пиле с хрупкава коричкаПечено пиле с хрупкава коричкаполива със соса в тавичката. Поднасяме печеното пиле с гарнитура по избор. Вкусно печено пиле с хрупкава коричка! Добър апетит!...
Мъжка пица с хрупкава коричкаМъжка пица с хрупкава коричкаЗа приготвянето на пиците ще е необходимо да си приготвим предварително продуктите. С купа изсипваме царевицата, нарязваме червения лук на...
Домашни еклери с яйчен кремДомашни еклери с яйчен крембъркате добре. Оформете еклери с помощта на шприц/пош и изпечете на 215 градуса за 15 минути, а след това намалете на 140 и изпечете 10 минути...
Домашни еклери с ванилов кремДомашни еклери с ванилов кремтопчета, които оформяме или с шприц или с помощта на две малки лъжички. Изпечените еклери режем от едната страна и пълним с крема....

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: