Ezine.bg»Избрани Колекции»Пилешки Бутчета в Фритюрник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Бутчета в Фритюрник

Пилешки Бутчета в Фритюрник

Разгледай всички 12 избрани предложения за пилешки бутчета в фритюрник в Ezine.bg.
Празнични пилешки бутчетаПразнични пилешки бутчета
Пилешките бутчета се пекат на 200 градуса за около 50 минути. Празничните пилешки бутчета са готови....
Задушени пилешки бутчетаЗадушени пилешки бутчета
1
В нея се прибавят пилешки бутчета и се покриват (може да използвате найлонов плик, който добре да завържете и да го поставите в тава)....
Мариновани пилешки бутчетаМариновани пилешки бутчета
Пилешките бутчета се подреждат в намазнена тава. Всички останали съставки се разбита добре и с тази марината се заливат бутчетата....
Пълнени пилешки бутчетаПълнени пилешки бутчета
Всичко, без бутчетата, се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце. Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката....
Панирани пилешки бутчетаПанирани пилешки бутчета
8
Измийте пилешките бутчета, подсушете ги и ги натъркайте със сол, черен и червен пипер. Оставете така да се овкусят....
Вкусни пилешки бутчетаВкусни пилешки бутчета
Сервираме печените пилешки бутчета с подходяща салата и пиво! Добър апетит с тези много вкусни пилешки бутчета!...
Пържени пилешки бутчетаПържени пилешки бутчета
След като се сгорещи олиото, потапяме пилешките бутчета и готвим до златист цвят....
Празнични пълнени пилешки бутчетаПразнични пълнени пилешки бутчета
Празничните пълнени пилешки бутчета се сервират с гарнитура по избор....
Пилешки бутчета с медПилешки бутчета с мед
1
Сложете пилешките бутчета с мед да се изпекат до златисто на 200 градуса. Поднесете с гарнитура по избор....
Марината за пилешки бутчетаМарината за пилешки бутчета
1
Пилешките бутчета се овкусяват обилно със сол, черен пипер, къри и се потапят в маринатата....
Пилешки бутчета със салвияПилешки бутчета със салвия
2
Отгоре нареждаме бутчетата посолени, поръсени с чубрица, червен пипер и олио. Омазваме ги с ръка....
Пилешки бутчета с плънкаПилешки бутчета с плънка
Поставете пилешките бутчета с кожата надолу и ги обезкостете, като внимавате да не разкъсате кожата....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
56
40
32
21
10
Дай твоята оценка: