Ezine.bg»Избрани Колекции»Пилешки Бутчета в Фритюрник
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пилешките бутчета се пекат на 200 градуса за около 50 минути.
Празничните пилешки бутчета са готови....

1

Пилешките бутчета се подреждат в намазнена тава. Всички останали съставки се разбита добре и с тази марината се заливат бутчетата....

Всичко, без бутчетата, се нарязва на ситно и се обърква с каймата и суровото яйце.
Бутчетата се обезкостяват и се пълнят с плънката....

8

Сервираме печените пилешки бутчета с подходяща салата и пиво!
Добър апетит с тези много вкусни пилешки бутчета!...

След като се сгорещи олиото, потапяме пилешките бутчета и готвим до златист цвят....

Празничните пълнени пилешки бутчета се сервират с гарнитура по избор....

1

1

2

Поставете пилешките бутчета с кожата надолу и ги обезкостете, като внимавате да не разкъсате кожата....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
56
40
32
21
10
Дай твоята оценка: