Ezine.bg»Избрани Колекции»Пролетен Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....

1

Изсипва се в глинен гювеч, поръсва се със сол, черен пипер, прибавят се оризът и нарязаните на кубчета картофи и се залива с около 1 литър вода....

Изпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....

Гювечът се овкусява със сол, червен и черен пипер.
Най-накрая се прибавят нарязаните домати и маслините към манастирския гювеч....

1

Гювечът се полива с растителното масло и се пече във фурна, докато остане на мазнината....
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
51
45
31
22
10
Дай твоята оценка: