Ezine.bg»Избрани Колекции»Славянски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Славянски Гювеч

Славянски Гювеч

Открий всички 12 кулинарни идеи относно славянски гювеч в Ezine.bg.
Славянски гювеч с агнешкоСлавянски гювеч с агнешко
Изпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....
Славянски гювеч с бамяСлавянски гювеч с бамя
Готовият славянски гювеч се поднася с нарязан на ситно магданоз...
Славянски гювеч с пилешкоСлавянски гювеч с пилешко
Когато е готов и се извади от фурната, славянския гювеч с пилешко се поръсва с нарязан на ситно магданоз....
Славянски гювеч в гърнеСлавянски гювеч в гърне
Готовият славянски гювеч в гърне се сервира, поръсен с нарязан на дребно пресен магданоз....
Славянски гювеч с телешкоСлавянски гювеч с телешко
Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...
Постен Славянски гювечПостен Славянски гювеч
Долейте 600 мл вода, добавете подправки на вкус и сложете постния славянски гювеч да се пече в умерена фурна, докато течността се изпари....
Славянски гювеч със свинскоСлавянски гювеч със свинско
4
Ястието се разбърква и се изсипва в гювеч. Печете славянския гювеч на умерена фурна, а ястието се поднася с наситнен магданоз....
Гювеч с телешкоГювеч с телешко
В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....
Гювеч с агнешкоГювеч с агнешко
1
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Гювеч в бурканиГювеч в буркани
Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....
Зеленчуков гювеч с гъбиЗеленчуков гювеч с гъби
Гювечът се похлупва и поставя в студена фурна....
Момински гювеч с доматиМомински гювеч с домати
Гювечът се полива с растителното масло и се пече във фурна, докато остане на мазнината....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: