Ezine.bg»Избрани Колекции»Славянски Гювеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Готовият славянски гювеч в гърне се сервира, поръсен с нарязан на дребно пресен магданоз....

Изпечения славянски гювеч с агнешко поръсете с прясно накълцан магданоз....

Когато е готов и се извади от фурната, славянския гювеч с пилешко се поръсва с нарязан на ситно магданоз....

Сваряваме в тенджерата под налягане месото за около 90 минути, като към него добавяме нарязаният на ивици и запечен на котлона морков и нарязана на...

Долейте 600 мл вода, добавете подправки на вкус и сложете постния славянски гювеч да се пече в умерена фурна, докато течността се изпари....

5

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....

1

В пръстен гювеч редим на пластове първо тиква, после месото с лука и ориза. Най – отгоре слагаме резенчета домати....

Гювечът се полива с растителното масло и се пече във фурна, докато остане на мазнината....
Рейтинг
4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: