Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч по Манастирски

Гювеч по Манастирски

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за гювеч по манастирски в Ezine.bg.
Ориз по манастирски с маслиниОриз по манастирски с маслини
Сервирайте ориза по манастирски с маслини, поръсен с магданоз....
Леща по манастирски по класическа рецептаЛеща по манастирски по класическа рецепта
Чудна леща по манастирски по класическа рецепта! Добър апетит!...
Боб по манастирскиБоб по манастирски
6
В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирски
Сервира се имамбаялдъ по манастирски поръсена с нарязан пресен магданоз....
Печурки по манастирскиПечурки по манастирски
Поднесете печурките по манастирски топли с чудна содена питка....
Дробчета по манастирскиДробчета по манастирски
Дробчетата по манастирски са готови!...
Кюфтета по манастирскиКюфтета по манастирски
Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски. Пасирайте доматения сос (по желание)....
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Манастирски гювеч с оризМанастирски гювеч с ориз
Готовият манастирски гювеч с ориз се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз....
Сух грах по манастирскиСух грах по манастирски
Вари се в същата вода заедно с растителното масло, едро нарязания лук, чесъна, доматеното пюре, трохите от хляба и сол до омекване, като се добавя по...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
1
Около 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...
Гъбена чорба по манастирскиГъбена чорба по манастирски
Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет. Да ви е сладко!...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
53
40
32
21
10
Дай твоята оценка: