Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч по Манастирски

Гювеч по Манастирски

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за гювеч по манастирски в Ezine.bg.
Ориз по манастирски с маслиниОриз по манастирски с маслини
Сервирайте ориза по манастирски с маслини, поръсен с магданоз....
Леща по манастирски по класическа рецептаЛеща по манастирски по класическа рецепта
Чудна леща по манастирски по класическа рецепта! Добър апетит!...
Имамбаялдъ по манастирскиИмамбаялдъ по манастирски
Сервира се имамбаялдъ по манастирски поръсена с нарязан пресен магданоз....
Дробчета по манастирскиДробчета по манастирски
Дробчетата по манастирски са готови!...
Боб по манастирскиБоб по манастирски
6
В тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
Печурки по манастирскиПечурки по манастирски
Поднесете печурките по манастирски топли с чудна содена питка....
Кюфтета по манастирскиКюфтета по манастирски
Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски. Пасирайте доматения сос (по желание)....
Манастирски гювеч с оризМанастирски гювеч с ориз
Готовият манастирски гювеч с ориз се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз....
Манастирски гювеч с месоМанастирски гювеч с месо
Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...
Пълнени домати по манастирскиПълнени домати по манастирски
Доматите се измиват и се издълбават. Лукът се нарязва на дребно и се задушава в растителното масло до омекване, след което се прибавят изчистените...
Гъбена чорба по манастирскиГъбена чорба по манастирски
Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет. Да ви е сладко!...
Боб чорба по манастирскиБоб чорба по манастирски
1
Около 15-20 минути преди боб чорбата по манастирски да се свали от огъня се прибавят нарязаните на кубчета домати заедно с нарязаните листа джоджен...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
53
40
32
21
10
Дай твоята оценка: