Ezine.bg»Избрани Колекции»Гювеч по Манастирски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Чудна леща по манастирски по класическа рецепта!
Добър апетит!...

Сервира се имамбаялдъ по манастирски поръсена с нарязан пресен магданоз....

6

Смъкнете от котлона вашите кюфтета по манастирски.
Пасирайте доматения сос (по желание)....

Готовият манастирски гювеч с ориз се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз....

Почистеното от костите месо се нарязва на порции и заедно с лука, нарязан на дребно, се задушава, докато остане на мазнина. Прибавят се червеният...

Доматите се измиват и се издълбават. Лукът се нарязва на дребно и се задушава в растителното масло до омекване, след което се прибавят изчистените...

Поднесете гъбената чорба по манастирски топла, подправена с 1 с.л. оцет.
Да ви е сладко!...

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 6
53
40
32
21
10
Дай твоята оценка: