Руло Стефани на бай Данчо

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно руло стефани на бай данчо в Езине.бг.
Десерт на Бай ДанчоДесерт на Бай ДанчоПлодовете от компотите се отцеждат и нарязват на кубчета. Останалите плодове се обелват при нужда и се нарязват на кубчета със същата големина. Черешите...
Агнешката супа на бай ДанчоАгнешката супа на бай ДанчоАко обичате агнешка шкембе чорба, и Агнешката супа на бай Данчо ще ви допадне....
Баница лучник на Бай ДанчоБаница лучник на Бай ДанчоМаята се разтваря в 50 мл хладка вода. Към нея се прибавят брашното, яйцата, киселото мляко и 100 мл вода. Измесеното тесто се оставя да втаса 50-...
Шопските сарми на Бай ДанчоШопските сарми на Бай ДанчоМесото се нарязва на едри кубчета. Оризът се задушава в подсолена вода с 2 с.л. олио. Изчистеният и измит праз се нарязва на едри парчета и се задушава...
Руло СтефаниРуло СтефаниРулото Стефани се сервира топло с гарнитура от жарени зеленчуци....
Супа от коприва на Бай ДанчоСупа от коприва на Бай ДанчоПочистената коприва се попарва във вода за 10 минути. Изцежда се, оставя се да се охлади и се накълцва ситно. Пресният лук и морковите също се...
Бистра пилешка супа на Бай ДанчоБистра пилешка супа на Бай ДанчоИз книгата: "Аз, готвачът на Живков" на Бай Данчо...
Лесно руло СтефаниЛесно руло СтефаниС помощта на хартията се навива рулото Стефани, прехвърля се в тавичка и се пече около 50 минути при 180 градуса....
Пържена пъстърва в масло на Бай ДанчоПържена пъстърва в масло на Бай ДанчоПъстървите се изчистват, измиват и осоляват на вкус. Овалват се в брашното и се изпържват в 500 г предварително избистрено и прецедено масло. Рибите...
Сос за руло СтефаниСос за руло СтефаниИзсипете течността заедно с мазнината, които са останали от печенето на рулото. Сложете го в съд на котлона, загрейте го и запържете в него 2 с.л....
Руло Стефани с крема сиренеРуло Стефани с крема сиренеПоднасяме нашето руло Стефани с крема сирене с печени картофи....
Руло Стефани в бутер тестоРуло Стефани в бутер тестоСварете твърдо две яйца и ги оставете да изстинат. В тиганче запържете нарязаният на кръгчета праз около 5 мин. Смесете в друг съд каймата...

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: