Свински мозък пане

Свински мозък пане

0

брашно, разбити яйца и галета и ги изпържете равномерно в сгорещена мазнина. Отцедете свинския мозък пане върху решетка с кухненска хартия отдолу и поднесете с резени лимони....

1

Свински Мозък Пане

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно свински мозък пане в Езине.бг.
Шаран пане

Шаран пане

Разрежете с остър нож почистения от люспите шаран от главата по гръбнака до опашката, така че да остане цял. Разтворете го, изчистете го от...

Акула пане

Акула пане

1

Нарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2...

Пържоли пане

Пържоли пане

Обезкостените и начукани пилешки пържоли оваляйте последователно в настъргания кашкавал, брашното, смес от яйце, черен пипер, малко зехтин и сол...

Карфиол пане

Карфиол пане

1

Бланшираните за 4-5 минути в подсолена вода розички карфиол потапяйте в паста, приготвена от разбитите заедно яйца, мляко и брашно. Овалвайте...

Сирене пане

Сирене пане

2

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Пиле пане на фурна

Пиле пане на фурна

Нарежете пилето на порции, посолете и оваляйте всяко парче последователно в брашно, разбито с малко черен пипер яйце и накрая в галета, и...

Пържолки от дивеч - пане

Пържолки от дивеч - пане

Месото се нарязва на малки пържоли и се начуква с дървен чук. В купа се редят пържолите, като между всеки ред се поръсват подправките и...

Вегетариански шницел пане

Вегетариански шницел пане

Задушете до омекване нарязаните лук и гъби. Добавете към плънката натрошеното сирене, скълцания магданоз, 1 сурово яйце и 2 варени, които сте...

Пилешки дробчета пане

Пилешки дробчета пане

брашното. И така, докато панираме всички. Дробчетата пане са страхотно мезе за биричка. Сервирайте ги с резен лимон, сокът от него допринася за чудесния им вкус. Да Ви е сладко!...

Пилешки хапки пане

Пилешки хапки пане

Нарежете пилешкото на парчета или тънки жулиени по избор. Посолете ги и ги поръсете с червен пипер и соев сос и ги оставете за половин час на...

Кремсупа от мозък

Кремсупа от мозък

. Мозъкът се изкисва в студена вода, почиства се и се вари на тих огън 10–15 минути, пасира се и прибавя към зеленчуците. Сипва се горещото...

4.4
Общо 5 гласували
5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: