Увеличен Черен Дроб Симптоми

Разгледай всички 17 избрани предложения за увеличен черен дроб симптоми в Езине.бг.
Омазнен черен дробОмазнен черен дробдостигне до 25-30 %. Симптомите при омазнен черен дроб могат да бъдат разнообразни. Изразяват се в непоносимост към тлъсти и пържени храни...
Черен дроб с беконЧерен дроб с бекон
, овкусете го със сол и черен пипер и го оставете да се отцежда върху салфетка. Прехвълете в чиния. Покрийте черния дроб с изпържен на скара хрупкав...
Задушен черен дробЗадушен черен дроб
1
, поставя се върху черния дроб, поръсва се със сол, черен пипер и магданоз. Може да се поднесе и полят с доматен, гъбен или сметанов сос....
Пържен черен дробПържен черен дроб
Нарежете черния дроб на парчета. Посолете и го залейте с млякото. Оставете го да престои минимум 1 час. Извадете го от млякото, оваляйте...
Печен черен дробПечен черен дроб
Нарежете черния дроб на филийки и го залейте с виното и дафиновия лист. След 2 часа изсипете в тавичка, обилно намазана с олио. Печете дроба в предварително загрята фурна до готовност....
Кремсупа от черен дробКремсупа от черен дроб
Суровият черен дроб се почиства, смила и смесва с хляба, потопен в част от млякото. Прибавят се жълтъкът и маслото. Получената смес се...
Черен дроб по селскиЧерен дроб по селскиПочистеният черен дроб нарежете и го овкусете със сол и червен пипер и сол. Оваляйте го в брашно и го изпържете в сгорещената мазнина. След...
Шишчета от черен дробШишчета от черен дроб
1
форма, но два пъти по - тънки. Шишчетата се пекат на скара, поръсват се със сол и черен пипер. Поднасят се с гарнитура от задушен ориз...
Натурално пържен черен дробНатурално пържен черен дроб
нарязаният лук и се пържи до светлозлатисто оцветяване, след което се слага върху изпържения дроб. В мазнината се запържва леко 1 - 2 с. л...
Кавърма с черен дробКавърма с черен дробЧерният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината. След това се заливат със зелевия сок...
Унгарска кремсупа от черен дробУнгарска кремсупа от черен дробЛукът се нарязва и се задушава в загрятата мазнина. Добавя се червеният пипер и нарязаният на дребно дроб. Задушава се 15 минути и се поръсва с...

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: