Мраморен кексМраморен кекс
13 Юли
Гери Димитрова
Ефектен кексЕфектен кекс
27 Април
Галя
Орехов кексОрехов кекс
19 Февр.
Оля

Кекс със Сирене

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно кекс със сирене в Езине.бг.
Портокалов Кекс
Портокалов Кекс
кекс. Поръсваме с настъргания шоколад или шарени стърготини. Добър апетит!...
Кекс Агънце
Кекс Агънце
форма по избор, в случая е Агънце и го печем на 160°. След като се понадигне слагаме фолио.Готовият кекс поръсваме с пудра захар....
Обикновен кекс
Обикновен кекс
92
разбърква. Приготвената смес се налива в съда за кекс. Поставя в електрическа фурна и се пече на 120-125 градуса до златист цвят....
Кекс - аламинут
Кекс - аламинут
17
В купа или блендър се смесват всички продукти. Разбиват се за 7 минути. Сместа се излива в намаслена и набрашнена форма за кекс (24 см...
Пандишпанен Кекс
Пандишпанен Кекс
150 градуса около 35-40 минути, като не отваряме фурната първите няколко минути, за да не спадне. Като се зачерви кекса от горе слагаме фолио за ...
Арабски кекс
Арабски кекс
24
Яйцето и захарта се разбиват докато побелеят. Добават се олиото, брашното, киселото мляко с добавената в него сода. Разбива се до получаване на...
Кестенов кекс
Кестенов кекс
пюрето се добавят захарта, маслото и настъргания шоколад. Сместа се прехвърля във форма за кекс, която е предварително намазана с масло. Оставя се за...
Кекс Браунис
Кекс Браунис
Предварително загрейте фурната до 180 градуса и намазнете овална форма за кекс с диаметър 20-25 см, след което застелете с хартия за печене...
Маков кекс
Маков кекс
фурна на 180 градуса фурна за около 35 минути. По желание поднесете готовия маков кекс, поръсен с пудра захар....
Коледен кекс
Коледен кекс
, добавете плодовата смес и лешниците. Отново разбъркайте финално с шпатула. Застелете тава или форма за кекс с хартия за печене и леко я ...
Лесен кекс
Лесен кекс
Разбийте яйцата със захарта до побеляване и добавете олиото и разтворената в киселото мляко сода. Постепенно разбийте с брашното и накрая...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: