Марината с червено виноМарината с червено вино
25 Окт.
Янка Горанова
Боле с червено виноБоле с червено вино
28 Февр.
Янка Горанова

Приготвяне на Бяло и Червено Вино в Домашни Условия

Разгледай всички 74 подбрани съвети за приготвяне на бяло и червено вино в домашни условия в Езине.бг.
Дълги мигли в домашни условияДълги мигли в домашни условиядомашни условия. Ако искате миглите ви да растат бързо, се препоръчва леко да ги сресвате. Много добре им действа бадемовото масло, което спомага...
Плодове в бяло виноПлодове в бяло винопортокалов сок към оставащия карамел. Добавете 150 мл от водата, в която се вариха портокаловите кори, варете и накрая добавете виното. Свалете от...
Раци с бяло виноРаци с бяло виноСварете измитите раци. Смесете бялото вино с малко вода и добавете подправките. Поставете на слаб огън за 20 минути. Добавете свареното месо...
Пържоли с бяло виноПържоли с бяло вино
скълцания чесън и залейте с бялото вино. Овкусете също с подправки. След като поври 1-2 минути, залейте върху месото и сложете пържолите да се...
Наденица с бяло виноНаденица с бяло вино
Намажете надениците с част от маслото и ги подредете в тавичка. Поръсете с подправки и ги залейте с виното. Сложете да се изпекат в слаба...
Скумрия с бяло виноСкумрия с бяло вино
Рибите се почистват от вътрешностите и се подреждат една до друга в подходяща правоъгълна тавичка. Водата, виното и оцетът се смесват. Добавят...
Бифтек с бяло виноБифтек с бяло вино
олио от двете страни до готовност. Намаляваме котлона, заливаме с бялото вино и задушаваме под похлупак 7-8 минути. Вадим бифтеците от тигана и...
Пъстърва с бяло виноПъстърва с бяло вино
Измийте и почистете пъстървите, поставете ги в подходящ съд и ги залейте с бялото вино. Посолете. Оставете рибата да престои така 1-2 часа...
Бухти с бяло виноБухти с бяло виноКъм разбитите яйца прибавяме киселото мляко със содата, солта, виното и малко по-малко сипваме брашното, получаваме гъста каша. С помощта на лъжица гребем от тестото и пържим бухтите в силно сгорещено олио....
Локумки с бяло виноЛокумки с бяло виногорещата мас, след което се излива в средата на купата с пресято брашно. Налива се бялото вино, което трябва да е със стайна температура. Замесва...
Домашно приготвена подправкаДомашно приготвена подправка. Затваряме ги с капачки и прибираме за зимата. Домашната подправка ползвам за всякакъв вид ястия, но най-много за приготвяне на супи....

Рейтинг

4.1
Общо 8 гласували
5 2
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: