Ezine.bg»Избрани Колекции»Как да Зготвим Свински Крачета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Насладете се на това мезе от свински крачета и ушички в компанията на любимата алкохолна напитка....

Измийте добре почистените свински крачета, сложете ги в тенджера със студена вода и след като кипнат, махнете пяната и ги варете 3 часа на слаб огън...

Крачетата се връщат и ястието се овкусява със сол и черен пипер.
Оставя се да ври около 30 минути....

Сварете свинските крачета до полуготовност с нарязаните чесън, целина, лук и морков и зърната черен пипер и ги оставете да изстинат....

Крачетата се измиват, костите и месото се махат, като кожата се отделя, без да се повреди. Лукът се реже на ситно и се запържва в маслото....

Крачетата трябва да са добре сварени, за да ги консумираме....

налягане, след което обезкостете свински крачетата и ги нарежете на парчета заедно с шкембето....

Слагаме свинските крачета и отгоре, другата половина от зелето. Наливаме топла вода, да се покрие зелето....

Почистете свинските крачета и ги сложете да се варят в тенджера заедно с дафиновия лист малко сол и черен пипер....

Ще трябва да доливате вода, за да е покрито месото. Прецедете бульона и извадете крачетата настрани. Накъсайте месото....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
42
30
21
10
Дай твоята оценка: