Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Задушен телешки джолан в гърне
В купичка поставяме всички сухи подправки и обтриваме джолана добре.
На самия джолан правим прорези, в които слагаме скилидките чесън....
Печен свински джолан с кожа
Джоланът се намазва с олио и се поръсва от всички страни с червен пипер....
Джолан в гърне по момчиловски
Джоланът се обезкостява, месото се нарязва на парчета и се посолява....
Свински джолан за мераклии
Измийте джолана и го подсушете добре. С помощта на остър нож го набодете равномерно, за да се получи дупчици....
Джолан по немска рецепта
Джоланът е добре да е с кост и кожа. Измива се хубаво със студена вода и се подсушава. С остър нож се правят разрези по кожата на джолана....
Печен джолан по немски
Ако пък не се наложи да доливате вода, само обливайте джолана с отделилия се сос....
Печен Джолан по Бански
По джолана се правят разрези и се разгъва, овкусява се със сол и пипер на вкус....
Телешки джолан по русенски
Поизстиналия джолан обезкостяваме и нарязваме на дребни парчета. Обелваме картофите и ги сваряваме цели в подсолена вода....
Телешки джолан по италиански
Шпиковаме джолана със скилидките чесън, карамфила и розмарина и го сваряваме в подсолена вода....
Свински джолан на сач
Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани....
Свински джолан по фламандски
Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: