Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Готви Джолан

Как се Готви Джолан

Разгледай всички 34 авторски предложения относно как се готви джолан в Ezine.bg.
Запечен меден джолан с коричкаЗапечен меден джолан с коричка
Щом забележите, че джоланът започне да се отделя от костта, свалете от котлона и оставете настрани за 15-20 мин....
Задушен телешки джолан в гърнеЗадушен телешки джолан в гърне
В купичка поставяме всички сухи подправки и обтриваме джолана добре. На самия джолан правим прорези, в които слагаме скилидките чесън....
Цял джолан в крок потЦял джолан в крок пот
Джоланът със зеленчуци се готви на втора степен на уреда около два часа и половина, след което керамичният съд се изважда и поставя във фурната....
Печен джолан в Еър ФрайърПечен джолан в Еър Фрайър
Печеният джолан в Еър Фрайър е готов!...
Телешки джолан по русенскиТелешки джолан по русенски
Поизстиналия джолан обезкостяваме и нарязваме на дребни парчета. Обелваме картофите и ги сваряваме цели в подсолена вода....
Телешки джолан по италианскиТелешки джолан по италиански
Шпиковаме джолана със скилидките чесън, карамфила и розмарина и го сваряваме в подсолена вода....
Свински джолан по фламандскиСвински джолан по фламандски
Добавете още подправки на вкус и поднесете ястието от свински джолан по фламандски топло в дълбоки купи....
Печен Джолан по БанскиПечен Джолан по Бански
По джолана се правят разрези и се разгъва, овкусява се със сол и пипер на вкус....
Джолан по немска рецептаДжолан по немска рецепта
Джоланът е добре да е с кост и кожа. Измива се хубаво със студена вода и се подсушава. С остър нож се правят разрези по кожата на джолана....
Печен джолан по немскиПечен джолан по немски
Ако пък не се наложи да доливате вода, само обливайте джолана с отделилия се сос....
Свински джолан за мераклииСвински джолан за мераклии
Измийте джолана и го подсушете добре. С помощта на остър нож го набодете равномерно, за да се получи дупчици....
Свински джолан на сачСвински джолан на сач
Загряваме голям сач на котлона, добавяме малко олио и слагаме предварително сварените и обезкостени джолани....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
44
32
21
10
Дай твоята оценка: