Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Агнешка Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Сваряваме агнешката глава в тенджера под налягане за около 20-30 минути....

Правим си застройка от яйцето и киселото мляко и изсипваме във великденската чорба от агнешка глава....

Посипете магданоз и поднесете агнешката глава със зеленчуци в гювеч....

Най-удобно е да оставите Телешката глава в шкембе да се пече цяла нощ на слаба до умерена фурна....

След като се позапържи доматеното пюре се поръсва с червения пипер, разбърква се и се залива с хладка вода малко над продуктите....

Почистената телешка глава сложете да се свари в подсолена вода, докато месото започне да се отделя от костите....

Печете ястието във фурна, докато месото се зачерви и бульонът почти се изпари....

Почистете зелките от външните листа, поръсете ги със солта и ги залейте със студена вода, като саламурата трябва да облее навсякъде и да покрие зелето...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 10
50
47
32
21
10
Дай твоята оценка: