Ezine.bg»Избрани Колекции»Нахут Кюфтета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Нахут Кюфтета

Нахут Кюфтета

Открий всички 12 избрани предложения за нахут кюфтета в Ezine.bg.
Гръцки кюфтета от нахутГръцки кюфтета от нахут
Разбъркваме добре и оформяме малки кюфтенца, като си помагаме с малко вода или олио....
Кюфтета от нахут СланутъкКюфтета от нахут Сланутък
От сместа оформете с длани кюфтета и ги изпържете в загряна мазнина....
Пържени кюфтета от нахутПържени кюфтета от нахут
Пържените кюфтета от нахут са готови....
Постни кюфтета от нахутПостни кюфтета от нахут
Постните кюфтета от нахут се пекат в предварително загрята на 200°С фурна за около 20-30 минути....
Кюфтета с моркови и нахутКюфтета с моркови и нахут
Загрейте мазнината за пържене в тиган и разделете сместа на 8 кюфтета. Изпържете ги и поднесете с питки и салата по избор....
Кюфтета с нахут и спанакКюфтета с нахут и спанак
Върху хартия за печене с лъжица се оформят 9-10 кюфтенца от нахут, средно големи....
Кюфтета от леща и нахутКюфтета от леща и нахут
Оформете кюфтета с помощта на лъжица. Наредете ги върху хартия за печене в загрята на 190 градуса фурна....
Кюфтета от нахут и бобКюфтета от нахут и боб
Всяко кюфте от нахут потопете първо в яйчената смес, след това в брашното. Изпържете кюфтетата от нахут и боб от двете страни до златисто....
Кюфтенца от нахутКюфтенца от нахут
6
От сместа се оформят плоски обли кюфтенца с големината на орех. Оформените кюфтенца престояват около 15 минути....
Кюфтета в гювечетаКюфтета в гювечета
3
В шест гювечета се поставят пет шест кюфтета, приготвени от смляното телешко и свинско месо, сирене, черен пипер, лука ситно нарязан или настърган...
Кюфтета в бульонКюфтета в бульон
1
Варете ориза и граха в тенджера с малко вода 5-10 мин. Нарежете на ситно 1 глава лук, моркова, джоджена и кресона. Прибавете към ориза 1/2 ч. л. сол...
Кюфтета с яйцаКюфтета с яйца
3
Със супена лъжица се сипва по малко от приготвената смес в сгорещената мазнина и се изпържват кюфтетата....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка: