Ezine.bg»Избрани Колекции»Печен Сърнешки бут
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Месото се натрива със сол, черен пипер и брашно. На силен огън се пържи в мас от двете страни. Изпърженото месо се изважда.
В мазнината се слага...

Бутът се шпикова със сланина/бекон, натрива се със сол и счукан черен пипер....

2

Вадим, премахваме фолиото, наливаме вода на дъното отново завиваме бута с фолиото, за да останат ароматите в месото....

1

Поръсваме с чубрица, увиваме в хартията, покриваме с капак и печем в предварително загрята фурна до 160°С около 3 часа (до омекване на месото) и после...

3

Връща се отново в тавата и се пече още час, като се полива често със соса, отделил се при печенето и още гореща вода....

Нарежете свинския бут на кубчета, оваляйте ги в ситно нарязания магданоз и ги изсипете в намазнена тава....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
54
42
33
21
10
Дай твоята оценка: