Ezine.bg»Избрани Колекции»Печено Агнешко по Арабски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено Агнешко по Арабски

Печено Агнешко по Арабски

Разгледай всички 12 подбрани съвети за печено агнешко по арабски в Ezine.bg.
Печено агнешко бутче по арабскиПечено агнешко бутче по арабски
Печено агнешко бутче по арабски е ароматна и вкусна рецепта. Месото от агнешки бут се измива, подсушава и натрива със сол....
Печено агнешко по френскиПечено агнешко по френски
Сложете бута за печене и го залейте с виното. Печете час и половина. Преместете месото на блюдо и го сложете на топло....
Печено агнешко по фермерскиПечено агнешко по фермерски
Изключително вкусно, ароматно и крехко печено агнешко по фермерски....
Печено агнешко по мароканскиПечено агнешко по марокански
Нарязваме на по-дебели парчета и сервираме с гарнитура по наша преценка. Печено агнешко по марокански върви много със зелена салата....
Телешко по арабски с подправкиТелешко по арабски с подправки
2
Всичките подправки се смилат. Смесват се с бирата и малко масло. Месото се натрива със сместа - поставя се в глинен съд и се задушава за 3 часа при...
Агнешко с кисело мляко по арабскиАгнешко с кисело мляко по арабски
Прехвърляме в глинен гювеч и печем, като от време на време поливаме с малко гореща вода....
Агнешко печено по абхазкиАгнешко печено по абхазки
Измиваме агнешкото месо и намазваме кожата със смес от масло, лют червен пипер или аджика....
Печено агнешкоПечено агнешко
Агнешкото се измива добре и се осолява. С помощта на нож правите нещо като джоб, който пълните с приготвените дреболии....
Печено агнешко джоланчеПечено агнешко джоланче
Печем до готовност на умерена фурна....
Печено агнешко рулоПечено агнешко руло
Добре разбъркваме и изсипваме в съда, където ще приготвяме печеното агнешко руло....
Кафта по арабскиКафта по арабски
Поднесете Кафтата по арабски върху арабска питка....
Пилаф по арабскиПилаф по арабски
Когато сервираме готовия пилаф по арабски, поръсваме отгоре със запечените бадеми....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: