Ezine.bg»Избрани Колекции»Зеленчукова Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Заливаме мусаката и връщаме във фурната за 10-ина минути.
Зеленчуковата мусака с кайма е готова....

1

2

Рибата се сварява в подсолена вода и се обезкостява. Нарязват се обелените и измити картофи на колелца.
Нареждат се в тава за печене ред картофи...

3

Картофите се белят, измиват и нарязват на тънко в тава. Загрява се малко олио в тенджерка и в него се слага лукът. Когато придобие светлозлатист цвят...

Прехвърлете в подходяща тава и печете разкошната мусака на 180 градуса, докато изври водата и картофите да омекнат, за 40-50 минути....

3

Разбийте яйцата с прясното мляко и брашното, залейте мусаката с пиле с полива, настържете кашкавал отгоре и върнете във фурната да се пече за още...

13

Задушаваме каймата с част от мазнината, прибавяме черен и червен пипер, доматеното пюре и солта.
Нарязваме праза на парчета, дълги 3 см и го задушаваме...
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: