Ezine.bg»Избрани Колекции»Зеленчукова Мусака
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зеленчукова Мусака

Зеленчукова Мусака

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно зеленчукова мусака в Ezine.bg.
Зеленчукова мусака с каймаЗеленчукова мусака с кайма
Заливаме мусаката и връщаме във фурната за 10-ина минути. Зеленчуковата мусака с кайма е готова....
Зеленчукова мусака с макарониЗеленчукова мусака с макарони
1
Готовата мусака се поръсва с настърган Рокфор и кашкавал по желание....
Зеленчукова мусакаЗеленчукова мусака
2
Когато е почти готова, се залива със заливка за мусака, приготвена от разбити яйца със кисело мляко и брашно....
Мусака с броколиМусака с броколи
Прехвърлете в подходяща тава и печете разкошната мусака на 180 градуса, докато изври водата и картофите да омекнат, за 40-50 минути....
Мусака с рибаМусака с риба
Рибата се сварява в подсолена вода и се обезкостява. Нарязват се обелените и измити картофи на колелца. Нареждат се в тава за печене ред картофи...
Мусака с морковиМусака с моркови
Разбийте с миксер яйцата, сиренето и сметната, залейте мусаката и запечете още малко....
Мусака с празМусака с праз
Задушаваме каймата с част от мазнината, прибавяме черен и червен пипер, доматеното пюре и солта. Нарязваме праза на парчета, дълги 3 см и го задушаваме...
Мусака с кашкавалМусака с кашкавал
Картофите се белят, измиват и нарязват на тънко в тава. Загрява се малко олио в тенджерка и в него се слага лукът. Когато придобие светлозлатист цвят...
Мусака с патладжанМусака с патладжан
3
Запържвате лука, каймата и прибавяте подправките. Патладжаните се белят режат се на кръгчета, осоляват се и се оставят 15 минути да им изтече...
Мусака с чушкиМусака с чушки
3
Сложете да мусаката с чушки да се пече за около половин час. Залейте я с полива от разбитите заедно яйца, кисело мляко и нишесте....
Мусака с патладжаниМусака с патладжани
13
Веднага след като извадите мусаката от печката наръсете с малко рендосан кашкавал и върнете за 5 минути да хване златист загар....
Мусака с пилеМусака с пиле
Разбийте яйцата с прясното мляко и брашното, залейте мусаката с пиле с полива, настържете кашкавал отгоре и върнете във фурната да се пече за още...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: