Ezine.bg»Избрани Колекции»Агнешка Дроб Сърма Приготвяне
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

7

Агнешките була нарязваме на три, във всяко парче було поставяме от дроб сармата и увиваме като сарми....

Поставете дроб-сармата се пече в умерено загряна фурна, докато оризът напълно абсорбира течността. Накрая залейте с полива и доопечете....

През последните 15 мин. от печенето махнете фолиото и оставете пълненото агнешко бутче с дроб сърма да се дозапече....

Приготвената прясна мая се поставя в купа със затоплено прясно мляко, лъжица захар и две лъжици брашно. Разбърква се и се оставя настрани, за да се...

4

Поднасяме традиционна агнешка дроб-сарма с кисело мляко и листенца магданоз....

Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....

Поръсваме нашата агнешка дроб чорба с чревца с нарязан на ситно джоджен....

Печете вкусната дроб сарма за 10 минути във фурната.
Оставете да изстине и поднесете агнешката дроб сарма на фурна с кисело мляко....
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 6
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка: