Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Гювеч в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Гювеч в Буркани

Приготвяне на Гювеч в Буркани

Открий всички 12 подбрани съвети относно приготвяне на гювеч в буркани в Ezine.bg.
Гювеч в бурканиГювеч в буркани
Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....
Буркани с мариновани печени камбиБуркани с мариновани печени камби
Бурканите с мариновани печени камби са готови за консумация....
Гювеч за зимата в бурканиГювеч за зимата в буркани
Залейте бурканите с посоления на вкус горещ доматен сок. Затворете с капачки и стерилизирайте гювеча за 80 минути....
Домати в буркани за зиматаДомати в буркани за зимата
Доста от домакинствата в края на всеки летен сезон си приготвят домати в буркани....
Чернокоп в буркани за мезеЧернокоп в буркани за мезе
Чернокопа в буркани за мезе може да хапнете след три дни....
Кьопоолу в буркани за зиматаКьопоолу в буркани за зимата
Кьопоолуто в буркани за зимата е готово....
Корнишони в буркани за зиматаКорнишони в буркани за зимата
Ако искате да направите повече буркани, увеличете пропорционално продуктите. Корнишоните в буркани за зимата са готови....
Лозови листа в буркани за зиматаЛозови листа в буркани за зимата
2
Маха се канапа и рулцата с лозови листа се прехвърлят в буркани. Саламурата се прецежда и се налива в бурканите....
Чери домати в буркани за зиматаЧери домати в буркани за зимата
Чери доматите в буркани за зимата са готови....
Мариновано цвекло в буркани за зиматаМариновано цвекло в буркани за зимата
Охладете леко и залейте бурканите. Ако течността не е достатъчна, сипете вода. Затворете бурканите с капачка....
Мариновани тиквички в буркани за зиматаМариновани тиквички в буркани за зимата
1
Количеството дадени подправки е за един буркан....
Зелен фасул в буркани за зиматаЗелен фасул в буркани за зимата
Подредете зеления боб в буркани, сипете лъжичка сол във всеки буркан. Долейте вода и затворете буркана....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
44
30
21
10
Дай твоята оценка: