Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Гювеч в Буркани
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата....

Залейте бурканите с посоления на вкус горещ доматен сок. Затворете с капачки и стерилизирайте гювеча за 80 минути....

Ако искате да направите повече буркани, увеличете пропорционално продуктите.
Корнишоните в буркани за зимата са готови....

Доста от домакинствата в края на всеки летен сезон си приготвят домати в буркани....

Охладете леко и залейте бурканите. Ако течността не е достатъчна, сипете вода.
Затворете бурканите с капачка....

Подредете зеления боб в буркани, сипете лъжичка сол във всеки буркан. Долейте вода и затворете буркана....

2
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
54
44
30
21
10
Дай твоята оценка: