Ezine.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Ако посолите черния дроб преди пържене, то за краен резултат ще получите твърд свински черен дроб....

Запържва се до готовност на продуктите в пърженото свинско.
Вкусен свински дроб с лук и гъби!...

Изпържете дроба и поднесете топъл или студен - според вашите предпочитания.
Пърженият свински дроб с царевично брашно е много вкусен....

Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....

Отгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....

Сложете маринования свински дроб с праз и лук да се пече до готовност....

Първата тънкост, която трябва да знаете е, че измитият у подсушен свински черен дроб се нарязва на малки кубчета или резенки с ширина 1 см....

5

Свински дроб се измива, нарязва на парчета и залива с чаша кока-кола.
Оставя се в марината за 1-2 часа....
Рейтинг
4
Общо гласували: 8
53
43
31
21
10
Дай твоята оценка: