Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименДайте ми съвет
Моля ви кажете ми какво мислите за идеята да се създаде сайт, в който да се качват всякакви учебни материали - уроци, лекции, разработени анализи, преводи на статии и всичко да в колкото се може по-опростен вариант с цел да се улеснят хората, които искат да учат, а им е трудно? Колкото повече коментари, толкова по-добре. Благодаря на всички, които ще се отзоват.
АнонименИскам приятел
Здравейте, Много искам да си намеря вече сериозен приятел, но имам прекалено много изисквания и не мога. Искам момчето да е вярващо, защото аз самата съм християнка и искам да имам мъж до себе си, който е възпитан в християнските ценности и добродетели. Искам да е горе-долу на моята възраст - аз съм на 23 години и да изглежда горе-долу добре, защото колкото й да държа на духовното и да го издигам над всичко останало, осъзнавам, че и приятната външност или вътрешния чар е нещо важно, което допринася за това двама души да се харесат. Моля Ви дайте ми съвет какво да правя? Знаете ли някакви църковни служения, на които се събират младежи? Ако да, ще съм Ви благодарна да ми напишете на лични.
АнонименИмам идея да ми се обаждат хора с проблеми
Здравейте, имам една идея и се чудя дали е добра. Бих желала да си купя един домашен телефон и да дам номера, за да ми се обаждат по него хора, които имат проблеми от всякакъв тип или просто искат да си поговорят. Мисля, че би могло така освен това човек да научи много, а и обичам да изслушвам хората, но имам нужда това да става от разстояние -т.е. да не се виждам лично с тях. Вие какво мислите за това?