Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не мога да те намеря като потребител в сайта, за да изпратя лично съобщение. Ако желаеш пиши ми ти на лични, а аз ще ти отговоря. :)
Анонимен коментира:
Благодаря за коментара. Опитах се да те намеря, но не мога. Ако искаш пиши ми ти на лично съобщение и аз ще ти отговоря, за да си продължим разговора.
Анонимен коментира:
Да, и аз съм така и си намерих какво да върша. Намери си някаква работа и се занимавай сама със себе си. Не мога да разбера това е поредната история, която чета и ми прави впечатление, че жените не могат да живеят, ако нямат мъж до себе си. Аз съм жена, ама осъзнайте се малко- вие ако нямате мъж все едно сте кукли без душа и воля!!! Трябва някой друг да ви забавлява - иначе вие сте нещастни, самотни и депресирани- и аз съм така, да- ама можеш ли вечно да зависиш от някой друг, за да ти си щастлив? Ако няма мъж до тебе- край- света свърши! Толкова ли си безхарактерна?!!!
Анонимен коментира:
Звучиш ми като някаква шматка- ти къде си бил докато те са флиртували пред очите ти? Те са се влюбили най-вероятно докато сте живеели заедно- ти си бил шматката, която те не са уважавали и за това са си позволили и двамата да си правят каквото искат зад гърба ти. Звучи ми даже, че може би са те и използвали по някакъв начин. Ти имаш ли достойнство? Как ще й се влачиш в краката - ти продължаваш да се държиш като шматка и за това тя ще се държи по такъв начин с тебе и ще си те разиграва както иска. Тя те е унижила с поведението си и те е отхвърлила и отблъснала без да й пука за твоите чувства и дори не е имала сигурно смелостта да ти каже в очите, когато всичко е започнало- може и да ти е изневерила дори плюс че никога сигурно не ти се е извинила за постъпката си- просто да каже, че съжалява, че се е получило така или да си признае по някакъв начин, че е виновна дори да не иска да се връща при теб. Значи тази жена те няма за нищо- и ти искаш да идеш пак в ръцете й, за да си играе с тебе като с мишка. Да, боли те много - 5 години си бил с нея, обаче ако те е предала по такъв начин- тя не заслужава нищо!!! Заслужава само, ако някога те потърси за услуга или за помощ да и го върнеш тъпкано- просто да се изсмееш презрително и да й тръшнеш телефона.Как може да нямаш малко воля?!!
Анонимен коментира:
Аз съм студентка последна година- баща ми ме издържа до сега и за това нямаше възможност да си създаде ново семейство, но съм сигурна, че не му се стои сам. Бих ти казала, че той е много позитивен, весел и добър мъж, но обича много да се отдава на интелектуалния си труд, а не да работи по цял ден някаква работа, която е физическа или свързана с дома. Кусура му е, че обича да си поспива и да се занимава с умствен труд, а не с рутинни неща от ежедневието. Иначе е много добродушен и страшно весел - според мен има страхотно чувство за хумор и постоянно се смее и е усмихнат. Ако искаш остави някакъв контакт за връзка - телефон, мейл каквото прецениш, а аз ще му кажа- не обещавам нищо, но все пак човек трябва да пробва.
Анонимен коментира:
Благодаря ти за информацията, но ти не ми казваш кои са тези фирма, а просто си изразяваш яда, което не ми помага особено.
Анонимен коментира:
Да, предложи ми от Австрия- владея перфектно английски!
Анонимен коментира:
Аз също нямам много приятели, защото съм притеснителна и ми липсват контакти с хора. На мен също ми е самотно- в момента правя упражнения вкъщи на едно килимче, за да се разведря. Може и ти да опиташ нещо, което да те откъсне от мислите ти за самотата- чети интересна книга и се вживей- представи си, че ти си някоя от героините, а страхотния мъж, който е лудо влюбен в тебе в романа е твоята голяма любов в истинския живот, която ти не можеш да имаш :) хаха Прави упражнения, които да те накарат да се измориш и да не можеш да мислиш от умора. Напий се, ако не ти стига смелост и отиди сама на дискотека- за по-безопасно, защото не е добре да се движиш по улиците късно през нощта пиана- иди в дискотеката и там се напий (хаха не ти се подигравам- търся начини да ти помогна по някакъв по-интересен начин) и се развилней якооо- да ти паднат всички задръжки - направи нещо смело, което не смееш по принцип- облечи се провокативно- сложи си сутиен с подплънки и голямо деколте от което да ти изскачат гърдите, пусни си косата, сложи си къса пола- напий се и се развилней като див металист в дискотеката- мятай коси и всичко, което ти падне хахаа направи нещо лудо! ще ти мине всичката самота! успех
Анонимен коментира:
Как точно е станал известен? Понеже има много приятели ли? Или защото си е намерил някаква хубава работа? Искам да ти кажа, че ако се държи гадно с теб сега и продължи да се издига накрая ще стане едно задоволено, арогантно лайно, на което наистина няма да му пука за нищо и за никой. Познавам един лекар и жена му- сега като ги гледам отстрани- тия хора защо въобще са заедно- те не се обичат- даже бих се заклела, че мъжът й не може да я понася, а тя самата е нещастна. Мисля си сигурно го търпи заради парите му. Аз съм малка и ги виждам сега на стари години, но майка ми ги е познавала като млади- тя ми каза - е, те като млади каква любов имах! Бяха страшно влюбени и се обичаха, но парите променят човека явно - да те ти дават свобода и независимост и тогава вече можеш да си покажеш истинската същност- какво струваш- иначе си зависим от хора и трябва малко или много да правиш компромиси, защото ако ги загубиш няма кой да ти помогне, а сега вече не ти пука дали ще са с теб или не. Не знам каква е точно твоята ситуация, но ако е започнал още от сега да се държи така и да се променя значи може и да не остане много от предишното му аз след известно време. Другото което е - престани ти да тичаш да обслужваш неговите интереси - погрижи се да развиеш себе си- така че да не стане накрая ти не си ми нужна и да те захвърли от живота си- неговия живот тепърва започва и ще срещне много хубави жени по пътя си и може да се изкуши- много е вероятно- а ти тогава, когато останеш сама -какво ще си казваш- аз посветих живота си на него и не направих нищо за себе си- сега какво ще правя без него? не ставай зависима- започни да търсиш начини да си самостоятелна както той и да не зависиш от никой- започни да правиш промени във външния си вид- започни да се срещащ с нови хора да общуваш- създай си сама хубаво настроение без него; започни да гониш някакви цели, които искаш да постигнеш и направи нещо с живота си- когато една жена е силна, борбена, амбициозна и независима - тя определя- мъжете й лазят в краката, а иначе я тъпчат и правят с нея каквото си искат, защото знаят че тя няма избор- бъди сигурна, че той като види че може да те изгуби- че си хубава и се стараеш да го показваш, че постигаш резултати и че си направила нещо стойностно- значи той ще спре да те приема за даденост и ще започне отново сам да се бори за твоето внимание, ако наистина те обича и не иска да те загуби! Вдигни си носа момиче - не позволявай на парцала да те тъпче!
Анонимен коментира:
Вземи мен!
Анонимен коментира:
Много се радвам за теб! Дано Бог те благослови!
Анонимен коментира:
Кажи му, че си съгласна, ако те представи на жена си и поиска развод от нея пред теб! Да видиш, че веднага ще те зареже и ако той продължава на своето- да нахалства и да вика нека да тръгнем, а пък тогава- ти продължавай да настояваш на твоето- не, не докато не идеш да кажеш на жена си да съм спокойна, че ще имаме легална връзка- не тръгвам с тебе! Да знаеш, че никога няма да стане това! Иска малко, че му е писнало от семейния живот - да си намери някакво разнообразие, защото е видял че е обречен на монотонно съществуване изпълнено само с задължения и една жена, която вече му е омръзнала да спи. Но пак ще предпочете това, защото семейството е сигурност и няма да го зареже да търчи след следващата и така до безкрай. Ще си има винаги една жена при която да се прибира а останалите ще ги ползва да си прави кеф- която се върже, че много я обича. Другия вариант е да накараш някои твой приятел да му се обади и да му каже, че си заета; да спреш да посещаваш фитнеса и кафетата, където ходят неговите познати и той- ако наистина искаш толкова да се откачиш от него колкото разправяш и четвърто да му кажеш че ако продължава да те тормози защото това се води психичен тормоз ще се обадиш в полицията да ти издадат ограничителна заповед или ще кажеш на жена му каква свиня е мъжът й.