Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИмам бучки в гърдите
Според мен- не можеш да взимаш такива съвети дали да се оперираш или да пиеш лекарства от непознати в някакъв сайт. Толкова много ме издразни- виждам, че търсиш помощ, обаче няма как да не ти кажа може ли да си толкова тъпа? Как ще се доверяваш на някакви хора, които нищо не разбират от някакъв сайт- да ти казват за твоя живот- ти знаеш ли, че това, че те са ти казали, че са имали бучки и как ги лекуват - не значи, че твоя вид бучка е същия и че може да взимаш същите лекарства- малее, жена, сериозно ли може да си толкова глупава? в такъв случай се търси консултация с повече от един лекар- отиди на няколко консултации с различни доктори, за които знаеш, че са добри специалисти - да си каже всеки мнението и тогава прецени какво да правиш, а не да слушаш тука всеки кой иска да се изтъква колко много знае и разбира се честно ти казвам, виждам, че търсиш съвет и помощ, обаче направо се вбесих като ти прочетох поста- да разсъждава така жена с дете...нямам думи дано да няма нищо тревожно и всичко да ти е наред- от сърце ти желая ...моли се на Бог
АнонименНа 24 години съм и страдам от безсъние
Аз не разбирам много- кое е опасно, защото може да се пристрастиш към него като наркотик и кое не. Може наистина лекарствата да са ти полезни и да ти помогнат да се оправиш по-бързо и после да ги прекъснеш без никакви странични ефекти, но изглежда, че страха дали няма да се пристрастиш ти влия негативно- взимаш ги със свито сърце дали няма повече да ти навредят отколкото да ти помогнат и като резултат това ти докарва още повече стрес и причина за безсъние. Ти си объркана и не знаеш как да излезеш от този омагьосан кръг сама. Аз мисля, че като си ги започнала по рецепта- сама да прекъсваш не е добре, защото не може да взимаш и да спираш хапчета както ти харесва- можеш да се обадиш да попиташ личния си лекар дали са безопасни и дали водят до някаква зависимост- можеш да провериш в интернет за тези лекарства също- ако знаеш английски ще е супер, защото на английски ще ти излязат много статии и форуми. Според мен за безсънието ти са виновни неща, които са се случили в твоето минало както ти сама казваш и са оставили болезнени травми в психиката ти, които са се натрупали и сега ти ги преживяваш. Явно това постоянно ти се върти като мисъл или мисли, които ти не можеш да спреш- не е добре да си сама с мислите, които те натоварват и ти създават страхотно вътрешно напрежение- за да се освободиш от това напрежение и да забравиш за тях и за всичките ти проблеми- ти трябва да се откъснеш по някакъв начин- отиди да спортуваш, например, обаче ако си сама го направи както трябва- спортувай истински усилено, а не за отбий номер- поне няколко часа на ден (колкото можеш да издържиш)- натовари се максимално, за да се измориш и да изразходиш негативната енергия- срещай се с хора, които са позитивни и не те натоварват по някакъв начин с държанието си и си пускай да гледаш неща, които те мотивират, вдъхновяват и ти доставят удоволствие- има всякакви клипове в ю тюб. Говори с гаджето по телефона за нещата, които те натоварват и обсъждайте какво ще правите като се върне- ходене на кино и други забавни и приятни дейности - представяй си как ще ги правите - представяй си се колко си щастлива с него и как всичко ще е наред.
АнонименНа 24 години съм и страдам от безсъние
Е, ти извинявай ама докато го няма приятеля ти - значи психически не можеш да се оправиш без него? Той ти е някаква опора и ти рухваш, ако го няма. Я, се стегни сама- случили са ти се наистина много гадни неща, обаче не може в живота да разчиташ на някой друг да те измъква вечно от калта и без него ти да си едно нищо- ако се направиш така емоционално и психически зависима от друг човек- това ще е много голяма грешка според мене.
АнонименБаба ми гледа и познава
Искам да ти кажа нещо- ТОВА, С КОЕТО СЕ ЗАНИМАВА БАБА ТИ Е ГРЯХ! Много тежък и голям ГРЯХ! Моли се на Бог никога да не наследяваш такава дарба! И кажи на баба ти, ако иска да си спаси душата да спре завинаги да гледа на карти или на каквото и да било!
АнонименБаба ми гледа и познава
Искам да ти кажа нещо- ТОВА, С КОЕТО СЕ ЗАНИМАВА БАБА ТИ Е ГРЯХ! Много тежък и голям ГРЯХ! Моли се на Бог никога да не наследяваш такава дарба! И кажи на баба ти, ако иска да си спаси душата да спре завинаги да гледа на карти или на каквото и да било!