Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименДа отида ли на неговата сватба?
Здравейте моля да ми датеде съвет ! На 18 съм, момчето което сме били твърде много време и обичам силно има сватба с моята съседка след няколко дена. Съсипена съм пробвах с други да го забравя не можах. Сърцето иска него .. Знам че повече никога няма да бъдем онези влубени до болка "дечица". Претърпели сме заедно толкова неща . НЕ сме се разделили но Послушах други хора и се разделихме и след 2 месеца се ожени но колкото и да отричам усещам че все още ме обича... Живота ми е безразличен ... Омръзна ми да живея така .. НЕ искам да живея .. Имат сватба Дали да отида ?? Ако не отида пак ще чувам веселието .. Тежи ми че той се жени с моята съседка .. Моля ви дайте ми мнения какво мога да направя ? ДА отида ли на сватбата ? ако отида той как ще се почувства ??
АнонименТой беше единственият, когато бях на дъното
Здравейте, в живота ми има едно хубаво момче с прекрасни сини очи...добре, знам, че е ходил с мн. момичета, но и аз го искам, защото той беше единственият, когато бях на дъното .. но за него не съм сигурна. Понякога се сеща за мен и ми звънни постоянно. В разговора се личи, че се интересува от мен и т.н... Но после не ми звъни и не ме пише .? какво може да чувства към мен? не знам
АнонименКаза, че ме обича и се ожени за съседката
Здравейте, имах връзка с едно момче. Бяхме заедно в продължение на година даже и повече ... обичаше ме бях сигурна в това... искаше да се оженим, но аз съм едва на 18 и той знаеше че исках да завърша . скарахме се разни обиди нарисува върху мен . мълчах си той беше съсипан аз също ходеше всеки ден с друга .. Но на една се спря когато аз го предупредих че е моята съседка ... Беше с нея но мен ме обичаше бях сигорна . когато ходеше с нея се бяхме срещнали в едно кафене с двамата плакахме като деца той ми каза, че ме обича много и ще продължи до гроб независимо от нищо . И след две-три седмици взе моята съседка ожениха се . аз бх съсипена . и все още продължава да ми пише от време на време . каза ми че все още ми пази нещата и ще ги пази докъто е жив ..след една седмица имат сватба .И лошото е че все още го обичам и се мразя заради това. Искам да знам дали все още ме обича ? и а ако е така, защо се ожени? И кажете ми дали да ходя на сватбата или да замина за някиде за няколко дена ?