Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименИнтимен проблем
Здравейте ! Почти на 21г. съм водя полов живот от няколко години и не ми се случвало до сега следното нещо което ми се случи преди 4 дни. Имам нещо като кафяво течение в малко количество , нямам болки , нито гадене , нито сърбеж.. никакви оплаквания.. Срам ме е да споделя на някой и да отида на лекар.. чудя се да изчакам ли да се оправи от само себе си.. изчетах в нета какво ли не, но въпреки това написах и аз такава тема , като искам да чуя мнения съвети и случки при други с подобен проблем и как с а постъпили .. Мерси предварително ..
АнонименБоли ме да живея
Здравейте! Аз съм момиче на 20 г. , завърших преди 2 почти 3 години като в момента не съм продължила да уча , защото така и не си харесах специалност и затова реших да изчакам. Така и си минаха годините и аз си останах неориентирана. Работила съм само лятото в един и същ хотел като сервитьорка вече три лета и всеки път след лятото получавам парични обезщетения от борсата в продължение на 4 месеца . Така минаха годините ми докато очаквах евентуално реша какво ще правя с бъдещето си. Зимата прекарвах вкъщи , понякога на на вън с приятели на кафе, виждахме се с приятеля ми, когато не е уморен от работа и изкарах курс за шофьор и курс за масажист (не по мое желание , а просто защото родителите ме записаха без да знам и трябваше да го изкарам). Ето че лятото свърши и зимата почти дойде и аз вървя по старите пътеки.Мисля да изкарам пак някакъв курс , но се питам има ли смисъл. Вече 2 месеца съм безработна и нищо не съм направила. Вече не ми се излиза дори с приятелите ми .. не виждам смисъл. Не виждам разлика дали ще изкарам поредния курс и поредните пари на вятъра .. Не виждам и смисъл да запиша да уча виждате че няма реализация .. пък и аз нямам насоки в каква специалност. Нищо не ме влече достатъчно много като занимание или учение за да се захвана да го правя. Чувствам че се демотивирана да правя каквото и да е било . Гадно ми става като виждам хората около мен как знаят за какво живеят , знаят какво искат от живота и най-важното имат цели и се борят за тях. След това поглеждам себе си и не виждам нищо. Нищо което съм и нищо което мога да бъда. Усещам че нямам освен желанието , но и силите да го направя..Усещам как навлизам в депресия на моменти , виждам че не съм същата която бях, по-малко се усмихвам и по -рядко се смея..Нямам приятели нямам компания .. отдалечавам се и от приятеля си поради честите ни спорове напоследък .. той живее в негов свят вкопчен в работата си и своето развитие и когато има време се вижда с мен или със свои приятели..От два месеца почнах все повече да се чувствам така губя апетита си и слабея . Ако ви кажа че почти всеки ден когато се почуствам много гадно се моля на господ да ми прости че отново искам да умра.Понякога си мисля, че сигурно бих имала много по голям стимул за живот ако бях болна от нещо тежко и знам че ми остават няколко години живот и затова почнах да го искам. Сигурно ме мислите вече за луда или че трябва да се обърна към психолог няма да се учудя и аз си го мисля вече , но това чувствам това и написах..Мисля често за миналото какъв беше живота ми, каква бях аз виждам разликата и ме боли .. Боли ме че някои с приятели вече не съм както съм била преди близка .. тъжно ми става че преди бях щастлива а сега не съм.. Страх ме от бъдещето от това какво ме очаква , колко още промени ще видя като погледна назад и сравня това което е сега.. Боли ме да живея не намирам как ..
АнонименИскам да ме ревнува!
Здравейте!Имам си приятел и мисля че аз сам тази която се оказа май по ревнивата а си мислих че той е по ревнивия или може би беше.. или това че вече не ми мрънка значи че ми вярва или не иска да ми се налага не знам , но така ми става кофти все едно не му пука за мен аз искам да усещам ревност .. харесва ми когато един мъж ревнува дори май отчасти ме възбужда .. не искам аз да ревнувам .. кажете ми как деликатно да го накарам да ревнува все повече и повече, а аз някак си да се отърва от това .. защото напоследък виждам че поради този ревност се вживявам много и почваме да спорим за адските глупости и се караме карамее карамее, а той не осъзнава че е от любов и ревност , НО и не искам да знае че ревнувам, защото ще се почуствам адски тъпоо ... Замисляла съм се да направя някоя глупост само и само да изревнува не че хич до сега не е показвал проява на ревност, но просото е по малко от преди . Искам да ревнува точка.
АнонименСтранен интимен въпрос
Здравейте! Имам въпрос.. понякога се питам и все още отговора не зная кой ми е първия.. Да сигурно ще ви прозвучи смешно и тъпо и ще ме помислите за лапе , но не мисля че съм такова се пак съм на 20 ..ТА с бившия ми приятел когато ходих се реших да му писна и се опитахме да го направим, но мисля че не е успял да е ме отвори .. проникна съвсем малко, аз усетих че ми стана някакво странно, особено и по скоро не приятно усетих като лека болка и всичко свърши до там .. Възможно ли е с това проникване да ме е отворил и реално той да ми се води първия или сегашния ми приятел с който вече водя полов живот ..