Ezine.bg»Мрежата»Nelly»Моите форумни теми
Nelly
Nelly
Новак

Моите форумни теми

NellyПрем на разделена кислородна вода
Здравейте, казаха ми че било много полезно всеки ден да се приема разредена кислородна вода. Подмладявала клетките и лекувала. Някой може ли да ме въведе малко повече в темата, понеже нямам никакви кординати за връзка с този човек и не мога разпитам по подробно. До колкото разбрах се слагал по 3-4 капки в 3 пръста вода. Ще се радвам да чуя и ако имате личен опит от подобно лечение.
NellyГузна съм, че е избрал мен пред нея
Здравейте, бих желала да чуя мнения по въпроса защото мога и да греша Благодаря предварително! Малко ме пиритеснява, че не съм нищо особенно като външност, социален статус, култура... А съпругът ми е всичко това което не съм. Ще забележите, че очевидно имам ниско самочувствие, което се дължи на факта че се сравнявам с повечето жени с които е спал, което знам че е грешно, но сега проблема не е в това, понеже всеки човек има определени кчества и неща които търси в партньора си и явно това съм аз. Работата е там, че не си е поплювала с жените преди да ме срещне, и е спал с коя от коя по хубава... И изведнъж се появява аз... Беше мибеше споделил, че в началото на връзката ни 1вия месец още, се бил видял с много красива млада дама, познава ли се от близо 4 месеца токава но не е имало нищо между тях макар че, тя много го била харесвала и искала сериозна връзка с него. Та много гадно ми стана когато ми каза, че ако не ми е бил дал дума, че ще бъде с мен... е щял да тръгне с нея. Знам че звучи много децко и наивно, но го приех много лично, защото мъжа до мен си струва и дори не знам какво толкова е видял в мен, но можеше да бъде с по-красива по-умна и не знам какво още по от мен жена... А излиза, че заради дадената му дума, а не защото вече е имал чувства към мен е избрал мен пред нея. Това страшно много ме обърква и не знам какво да си мисля вече. Надявам се и мъжете да си дадат мнение по моя случай, ще съм много благодарна. И да, опитах да говоря с него, но той започна да ми говори, че много съм била искрена с него и внимателна и как си е казал, че нямало да ме нарани. А това ми звучи като тя е идеална за мен но избрах теб защото съм ОБЕЩАЛ! Доста обидно и гадно ми е. Наистина не съм сигурна какво да мисля, моля изкаже те си мнението по въпроса!
NellyНе е преодолял бившата си! Какво да правя?
Здравейте, по ред причини с всеки изминал ден се убеждавам че не е преодолял бившата си - пробвах да говоря с него по тази тема и единственото което каза е, че не споделя какво му е - с мене правел се на шут че му е весело и забавно с мен а в същото време му тежат някой работи относно бившата. Моля ви посъветвайте ме нещо не знам какво да правя обичам го!
NellyМоля ви дайте си мнението, благодаря!
Здравейте, не ми е удобно да разговарям с мъжа си по тази тема защото не искам да прозвуча като комплексирана за това се обръщам към вас. Та искам да попитам според вас трябва ли да се притеснявам че бившите му са наистина красиви и бих казала много надарени жени и накрая от всички останали избира мен с това искам да кажа че има много качествени и красиви жени напоследък и в сравнение с тях аз съм нищо особено.