Колко струва силиконов бюст?

Колко струва силиконов бюст?

Истината е, че всяка жена има правото на своите 300 кубика силикон. Уголемяването на гърди отдавна не е прищявка или запазена марка на фолкзвезди и актриси във филми за възрастни. Все повече дами, недоволни от размера или формата на гърдите си, прибягват до услугите на естетическата хирургия, с чиято помощ възстановяват не само бюстовете си, но и изгубеното самочувствие.

Имплантирането на силиконови импланти се прави не само по естетични причини, но и при възстановителни операции на неоформени гърди или при предшестваща мамектомия (резекция на гърдата). Под кожата на пациентките в областта на гърдите се поставят силиконови импланти, изпълнени с висококохезивен компактен силикон, която може да бъде с нисък или висок профил и всякакви разбери.

Сликоновите импланти могат да бъдат с капковидна (анатомични) и кръгли, като изборът на импланта, формата и съдържанието зависят от желанието и финансовите възможности на дамите, желаещи корекция на бюста.

Цената на операцията по поставяне на силиконови импланти варира в зависимост от формата, големината и начина на поставяне, като стартира от около 6000 лева и може да стигне до 20 000 лева в най-реномираните клиники. Подмяната на импланти без корекция на позицията им струва от 5500 до 10 000 лева.

Екслузивни оферти с 50 процента намаление за поставяне на импланти могат да бъдат открити в сайтовете за колективно пазаруване, а през последните години доста от клиниките по естетична хирургия предлагат на пациентките си и възможност за разсрочено плащане на силиконовите импланти.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
14.11.2013 14:41
Мисля, че силиконов бюст може да се сложи за цена до 3000-4000 лв. Най-вероятно има и по-скъпи, предполагам всичко зависи от клиниката и известността на лекаря.
0
0