Ezine.bg»Съвети»Какъв протеин да си купя?

Какъв протеин да си купя?

EvgeniaEvgenia
Новак
161180
Какъв протеин да си купя?

Протеиновите прахове са бърз начин да се гарантира, че тялото е подхранено и удовлетворено. Хората ги използват по различни причини - за да отслабнат, да подобрят спортните постижения, да изградят мускулна маса и за цялостно здраве.

Има много различни варианти на протеин, от които да се избира, като суроватъчен протеин, хидролизиран протеин, соев протеин, млечен протеин, яйчен протеин, соев протеин, конопен протеин и др.

Експертите препоръчват да се започне с нещо просто, като суроватъчен протеин и да се види какви резултати ще се получат с него, преди да се започне да се купува, хидролизиран протеин, който е значително повече пари.

Суроватъчният протеин е един от най-често използваните протеини и е най-подходящ за ежедневна употреба. Той съдържа всички незаменими аминокиселини и се усвоява лесно. Той помага за повишаване на енергията и може да намали нивата на стрес.

Има хора с непоносимост към лактоза, така че те се нуждаят от нещо като суроватъчен протеин.

Суроватъчните изолати и концентрати е най-добре да се използват след тренировка.

Какъвто и протеин да се избере, му трябва малко време, за да даде резултати. Трябва да мине поне месец и след това резултатите ще са налице в спорта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати