Анонимен
Анонимен
Новак
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Не ме харесва заради външния ми видпреди 8 месецана 38 но виждам много простотия в младите хора от към поведение и облекло но аз претърпях много тежка истинска катастрофа бях с колело и ме блъсна автомобил беше отдавна но си останах с добра и чиста душа.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Не ме харесва заради външния ми видпреди 8 месецаПрава си точно такае момчетата си падат по наконтените и издокарани като порно звезди момичета ,но има момчета и за теб аз например си харесвам всякакви момичета дори и теб и аз несъм Брат Пит но се харесвам и акълът е най важен,защото с него се живее цял живот.Но ти благодаря за точният и кратък отговор и знай че добротата и умът ще спечелят сърцето на човека за цял живот.Товае моят коментар към твоят отговор и за всеки човек си има другарче и се радвай че си различна от слабите защото нете приемат като курва и това е доста готино защото не ти се подиграват и мен ме обиждат даже ми казват че съм за лудницата но аз съм си много добре просто съм по скромен и чуствителен.Дано скоро да си пишем и ти си готино момиче защото имаш достойнство ум и добро сърце и си по готина от нафуканите кифли и си чувствителна точно като мен.Аз карам колело и така се разтоварвам от притеснението но има и свестни момчета това е от мен засега .
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Не ме харесва заради външния ми видпреди 9 месецаЗдравей явно момчето не е за теб щом като харесва красиви жени но ти не съжалявай и на мен ми казват че съм грозен НО АКО ИСКАШ МОЖЕШ ДА СИ ОБЩУВАШ С МЕН аз съм добър и харесвам всякакви момичета стига да имат добро сърце и добра душа и добре кратко и ясно си зададе въпроса.Най важна е вътрешната красота,защото тя задържа хората да бъдат заедно за дълго време и реших дати отговоря защото ти искаш съвет и аз ти дадох най готиният отговор дано решиш да си кажеш мнението за моят отговор ,но аз обичам да карам колело и да правя готини снимки на красиви места и ако ти искаш можем да бъдем приятели.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Когато непълнолетна се влюби в значително по-голям мъжпреди 12 месецаЗдравей може би си търси любовница затова те търси а на теб ти трябва сам точно като мен ,аз съм сам и си търся приятелка .Може да има и жена и деца и ако бъдеш с него щесе държи кой знае как като командир щете командва и ще тръгнеш по трънливият път търси си подходящо приятелче ,което щете вкара във една вълшебна любовна магия.Това е моят съвет към те ,но ако искаш си общувай с мен щесе радвам да се подкрепяме и разбира ме.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Болки в кръста и корема? Какво да правя?преди 12 месецаЗдравей тази болница е много добра за твоите процедури изпращам ти линк зада си я видиш ш дано съм ти бил полезен ww.rehabilitacia-ovchakupel.com/index.htm
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Кого засяга Синдромът на дразнимото черво?преди 12 месецаИма да казвасе нередовен или нервен стомах.Аз имам колит и мие гадно но нее страшно неприятно е.Тежити корема къркорат червата имаш стомашни киселини но с разходка и спор се пооправя малко проблема но трябва и здравословно хранене и тогава ще се пооправи колита.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Сигурни методи за подобряване на настроениетопреди 12 месецаСигурни методи за подобряване на настроениетоСигурни методи за подобряване на настроението29.06.2016Страхотна статия номер1 е уникално и майсторски написана.
  • /АнонименАнонименгласува за: Сигурни методи за подобряване на настроениетопреди 12 месецаСигурни методи за подобряване на настроениетоСигурни методи за подобряване на настроението
  • /АнонименАнонименгласува за: Тя ходи с дрехи на мъжа си 10 дни. Резултатът ще ви смае!преди 1 годинаТя ходи с дрехи на мъжа си 10 дни. Резултатът ще ви смае!Тя ходи с дрехи на мъжа си 10 дни. Резултатът ще ви смае!
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Кого засяга Синдромът на дразнимото черво?преди 1 годинаЗдравей коремната болка се появява във всяка възраст и по точно когато човек е доста притеснен и нервен и синдрома е нервен стомах.Аз имам този проблем и зная чее много неприятен,и се появява при мен когато съм много нервиран.Трябва ти повече позитивни мисли и разбира се любим човек и много почивка и спокойствие.Много хора имат този проблем и е виновен не здравословният начин на живот.