Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как да замразим нахут
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренки
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
2
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Как да отслабна?
Все повече хора решават да поведат битка с излишните килограми, особено със затопляне на времето, но тогава изниква и въпросът Как да отслабна....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеРебрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
1
Как да си направим домашна юфка
Охладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Как да изсушим домати във фурната
Оставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
Чипс от сланина
Щом придобие апетитен златист цвят, се изважда върху домакинска хартия, за да се изцеди от излишната мазнина.
Готовия чипс от сланина се поръсва с черно пиперче и едро смляна сушена люта чушка и пресован чесън....
Шишчета от сланинаГотовите шишчета се изнизват върху нарязания на филийки лук в подходящ съд и захлупете, за да може лукът да се задуши....
1
Защо не мога да отслабна
Когато се подложите на диета и отслабвате, тялото ви често се бори да си върне килограмите. В началото може да успеете да свалите тегло без много усилия, но в даден момент отслабването би могло да се забави или да спре напълно...
Искам да отслабна, да пропускам ли хранения?
Много хора си мислят, че за да отслабнат, трябва да спрат да ядат. Не забравяйте! Това е голяма грешка, която трябва да се избегне....
Какво да не ям, за да отслабна?Много хора вместо да се подлагат на тежки диети, решават проблема с наднорменото тегло, като просто премахват определени продукти от менюто си.
Това са продуктите, които са отговорни за натрупването на излишни мазнини...
3
Как да отслабна и да се стегна
Как да отслабна и да се стегна
Ако се следват някои важни правила, това е съвсем постижима цел.
1. Поставяне на конкретна задача - какво искаме да постигнем и как да го направим....
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
3
Как да си направим домашно филе Елена
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
Салата от сладка царевица
По желание може да нарежете вътре и добре сварен белтък, но на мен и така ми е достатъчно вкусно :)...
Пикантни рулца от сланина
Може да я съхранявайте и в хладилник.
Пикантните рулца от сланина са много вкусни!...
Пърженки от сладка царевица
Загрейте 1 с.л. от олиото в тиган, добавете нарязания лук и го запържете. Прибавете лютата чушка, чесъна и кориандъра, запържете за 1 минута и махнете от огъня.
Отцедете царевицата и я намачкайте. Добавете запържения лук...