Съмнения за изневяра? Ето по какво да познаеш дали ти кръшка

Съмнения за изневяра? Ето по какво да познаеш дали ти кръшка

Според психолозите има пет скрити знака, които показват, че партньорът ви кръшка. Ако близкият до вас човек проявява два или повече, знайте, че имате основателна причина да се безпокоите

1

Изневяра

Изневяра - най-новите статии, авторски публикаци и съвети. Практична информация на тема Изневяра от Ezine.bg. Обзор на статиите за Изневяра. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Изневяра.
Изневяра - Синдромът Казанова или Комплексът на прелюбодееца

Синдромът Казанова или Комплексът на прелюбодееца

28.11.20170313

Джакомо Казанова е реална историческа личност, но днес името му е нарицателно за онези хора, които трудно изграждат дълбоки емоционални връзки и обвързването, което могат да предложат, стига само до секса.

Изневяра - Днес е най-вероятният ден половинката да ви сложи рога!

Днес е най-вероятният ден половинката да ви сложи рога!

17.11.2017045

Днес, петък, 17 ноември, светът отбелязва деня на изневярата. Днес вероятността да ви сложат рога е по-висока от всеки друг ден в годината.

Изневяра - Зъболекар хвана жена си в изневяра! Вижте какво ѝ причини

Зъболекар хвана жена си в изневяра! Вижте какво ѝ причини

15.11.20170128

Историята на тази прелюбодейка може да откаже много жени да се омъжат за зъболекар. Рогоносецът толкова се вбесил на постъпката ѝ, че без да се замисли ѝ извадил всичките зъби.

Изневяра - Разкрийте неверника по ръката! Вижте как

Разкрийте неверника по ръката! Вижте как

09.11.20170193

Съмнението е нещото, което може да съсипе всяка връзка. Истината е, че хората са различни и на някои просто им е заложено да кръшкат.

Изневяра - Виж тук 3-те зодии, които не могат без любовник!

Виж тук 3-те зодии, които не могат без любовник!

08.11.201702562

Хората разбират любовта по различен начин. За някои тя върви ръка за ръка със страстта. За други обаче страстта е нещо, което означава секс и нищо повече. Те са напълно убедени, че в изневярата няма нищо лошо.

Изневяра - Ето как да разберете, че Той ви мами

Ето как да разберете, че Той ви мами

10.10.201702713

Спрете да се тормозите! Можете да разберете какво става в главата на измамните съпрузи, без те дори да кажат дума. Вижте как!

Изневяра - Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

26.09.20170924

Трябва да имате едно наум, ако половинката се прибира по-късно от работа, а според последно проучване във Великобритания, трябва да задействате детективските си умения, ако редовно използва едно и също оправдание.

Изневяра - Най-после: Ето защо жените изневеряват

Най-после: Ето защо жените изневеряват

09.09.20170641

Изневярата е едно от нещата, което може скоростно да разруши една връзка. Тя е предателство, което разбива сърцето на партньора завинаги.

Изневяра - Кога изневеряват мъжете и защо?

Кога изневеряват мъжете и защо?

09.08.20170355

Един от най-залегналите митове, свързани с брака, е че седмата година се оказва най-фатална за двойката. Скорошно изследване обаче разкри още по-притеснителна истина.

Изневяра - Стиснатите мъже имат най-големи рога

Стиснатите мъже имат най-големи рога

31.07.20170155

Колкото по-стиснат е един мъж, толкова по-голям шанс има жена му да му изневери. Дамите, които търсят щастието си извън семейното легло са категорични, че не получават достатъчно цветя и дарове от благоверния си.

Изневяра - Рогоносците имат по-лошо физическо и психическо здраве

Рогоносците имат по-лошо физическо и психическо здраве

09.07.2017061

Изневярата е сред най-стресиращи събития в живота на един човек, а ново проучване показва, че гневът и огорчението са само бели кахъри в сравнение с психологическите и физическите травми, които може да ни причини неверният партньор.

Изневяра - Кристо призна: Кристин ми изневери!

Кристо призна: Кристин ми изневери!

22.06.20170294

Рапарът Кристо проговори за раздялата си с дългогодишната си приятелка Кристин. Оказва се, че малката му е изневерила с възрастен мъж.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни