Нощното изпотяване е симптом на здравословни проблеми! Вижте кои са те

Нощното изпотяване е симптом на здравословни проблеми! Вижте кои са те

Изпотяването е процес, който помага на тялото да се охлади по естествен начин. То освобождава токсините и някои метаболити. В нормално състояние то ни застига през деня. Нощното изпотяване от своя страна е симптом на определен проблем.

1

Изпотяване

Изпотяване - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Информация за Изпотяване от Ezine.bg. Преглед на статиите за Изпотяване. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Изпотяване.
Изпотяване - С този домашен дезодорант ще забравите миризмата на пот завинаги

С този домашен дезодорант ще забравите миризмата на пот завинаги

10.04.20170998

Готовият домашен дезодорант против изпотяване е изцяло безвреден. След като свикнете с него, ще бъдете изненадани от резултата. Той е изключително ефективен, както и икономичен.

Изпотяване - Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

28.01.201703866

В света, в който живеем, стресът е неделима част от ежедневието. Някои хора по-лесно приемат реалността, докато при други тревожността става хронична.

Изпотяване - Климатици за подмишници ще ни предпазват от изпотяване

Климатици за подмишници ще ни предпазват от изпотяване

21.07.20160186

Потните мишници са един от най-големите ни проблеми в горещите дни. Често пъти с тази мъчнотия не могат да се справят дори специализирани продукти като дезодозранти и антиперспиранти.

Изпотяване - Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти

Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти

25.06.20150352

Дезодорантите и антиперспирантите са сред най-подходящите продукти срещу изпотяване. Въпреки това, има хора с много чувствителна кожа, при които могат да възникнат определени алергични реакции.

Изпотяване - Дезодорант или антиперспирант?

Дезодорант или антиперспирант?

08.06.20150932

Изпотяването само по себе си е телесна функция, която се активира самостоятелно, когато тялото се нуждае от регулиране на температурата. Поради това често стоим пред избора за справянето с нея – дезодоранти или антиперспиранти.

Изпотяване - Хиперхидроза

Хиперхидроза

03.06.201502194

Хиперхидрозата представлява състояние на повишено потоотделяне. Хиперхидрозата може да предизвика социални проблеми и изолацията. Хиперхидрозата не винаги е симптом на заболяване.

Изпотяване - Храните, които борят изпотяването

Храните, които борят изпотяването

31.07.201403591

Изпотяването е физиологичен процес, като за намаляването на потта могат да ни помогнат не само козметичните продукти, а и промени в хранителния ни режим.

Изпотяване - Потене на главата

Потене на главата

28.01.2014021982

Потенето на главата, за разлика от потенето на ръцете или краката, няма как да остане скрито. От социална гледна точка това може да бъде катастрофално.

Изпотяване - Домашни антиперспиранти

Домашни антиперспиранти

12.01.201402813

Що се отнася до домашно приготвената козметика - най-ефективно средство против изпотяване е содата – попива влагата и миризмата. А ако се смеси с царевично нишесте, комбинацията става още по-добра.

Изпотяване - Природни средства срещу изпотяване

Природни средства срещу изпотяване

17.07.2013058995

Предлагаме ви няколко природни средства против изпотяване, благодарение на които ще се чувствате удобно. Някои от тях са за вътрешно приемане, други за външно – за подмишници, крака.

Изпотяване - Жегата е вредна за диабетиците

Жегата е вредна за диабетиците

03.07.201302492

Жегите са много опасни за болните от диабет. Това се дължи на нарушаването на функцията на изпотяване при болните от диабет.

Изпотяване - Премахване на неприятна миризма под мишниците

Премахване на неприятна миризма под мишниците

25.01.2013039137

Потенето е процес, който е изключително важен за организма ни – чрез него организмът се охлажда, макар и за нас това да е особено неприятно. Чрез потта от нашия организъм се отделят минерални соли, вода и токсини.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни