Климатици за подмишници ще ни предпазват от изпотяване

Климатици за подмишници ще ни предпазват от изпотяване

0

Потните мишници са един от най-големите ни проблеми в горещите дни. Често пъти с тази мъчнотия не могат да се справят дори специализирани продукти като дезодозранти и антиперспиранти.

1
Изпотяване - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Информация за Изпотяване от Ezine.bg. Преглед на статиите за Изпотяване. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Изпотяване.
Изпотяване - Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти

Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти

25.06.20150183

Дезодорантите и антиперспирантите са сред най-подходящите продукти срещу изпотяване. Въпреки това, има хора с много чувствителна кожа, при които могат да възникнат определени алергични реакции.

Изпотяване - Дезодорант или антиперспирант?

Дезодорант или антиперспирант?

08.06.20150688

Изпотяването само по себе си е телесна функция, която се активира самостоятелно, когато тялото се нуждае от регулиране на температурата. Поради това често стоим пред избора за справянето с нея – дезодоранти или антиперспиранти.

Изпотяване - Хиперхидроза

Хиперхидроза

03.06.201501815

Хиперхидрозата представлява състояние на повишено потоотделяне. Хиперхидрозата може да предизвика социални проблеми и изолацията. Хиперхидрозата не винаги е симптом на заболяване.

Изпотяване - Храните, които борят изпотяването

Храните, които борят изпотяването

31.07.201401874

Изпотяването е физиологичен процес, като за намаляването на потта могат да ни помогнат не само козметичните продукти, а и промени в хранителния ни режим.

Изпотяване - Потене на главата

Потене на главата

28.01.2014013498

Потенето на главата, за разлика от потенето на ръцете или краката, няма как да остане скрито. От социална гледна точка това може да бъде катастрофално.

Изпотяване - Домашни антиперспиранти

Домашни антиперспиранти

12.01.201412383

Що се отнася до домашно приготвената козметика - най-ефективно средство против изпотяване е содата – попива влагата и миризмата. А ако се смеси с царевично нишесте, комбинацията става още по-добра.

Изпотяване - Природни средства срещу изпотяване

Природни средства срещу изпотяване

17.07.2013351575

Предлагаме ви няколко природни средства против изпотяване, благодарение на които ще се чувствате удобно. Някои от тях са за вътрешно приемане, други за външно – за подмишници, крака.

Изпотяване - Жегата е вредна за диабетиците

Жегата е вредна за диабетиците

03.07.201302142

Жегите са много опасни за болните от диабет. Това се дължи на нарушаването на функцията на изпотяване при болните от диабет.

Изпотяване - Премахване на неприятна миризма под мишниците

Премахване на неприятна миризма под мишниците

25.01.20131236231

Потенето е процес, който е изключително важен за организма ни – чрез него организмът се охлажда, макар и за нас това да е особено неприятно. Чрез потта от нашия организъм се отделят минерални соли, вода и токсини.

Изпотяване - Обилното изпотяване е симптом за висок холестерол

Обилното изпотяване е симптом за висок холестерол

25.08.2012424183

Повечето хора дори не подозират, че страдат от висок холестерол преди да се подложат на профилактични изследвания. Причината е, че натрупването на мазнини по стените на съдовете.

Изпотяване - Нощното изпотяване при децата

Нощното изпотяване при децата

18.02.2012110689

Нощните изпотявания при децата могат да бъдат предизвикани както от условията на околната среда, така и от тежки заболявания. Заведете детето си на лекар още при първите симптоми на това състояние.

Изпотяване - Изпотяването е сигнал за рак и инфекции

Изпотяването е сигнал за рак и инфекции

06.08.20111093838

Всяка инфекция, проникваща в организма, повишава вътрешната температура на тялото и предизвиква изпотяване. Това става заради попадане на бактерии или вируси в кръвта.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани