С този домашен дезодорант ще забравите миризмата на пот завинаги

С този домашен дезодорант ще забравите миризмата на пот завинаги

0

Готовият домашен дезодорант против изпотяване е изцяло безвреден. След като свикнете с него, ще бъдете изненадани от резултата. Той е изключително ефективен, както и икономичен.

1
Изпотяване - актуални теми, авторски публикаци и съвети. Информация за Изпотяване от Ezine.bg. Преглед на статиите за Изпотяване. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Изпотяване.
Изпотяване - Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

Симптоми на стреса, които не трябва да подминавате

28.01.201703201

В света, в който живеем, стресът е неделима част от ежедневието. Някои хора по-лесно приемат реалността, докато при други тревожността става хронична.

Изпотяване - Климатици за подмишници ще ни предпазват от изпотяване

Климатици за подмишници ще ни предпазват от изпотяване

21.07.2016095

Потните мишници са един от най-големите ни проблеми в горещите дни. Често пъти с тази мъчнотия не могат да се справят дори специализирани продукти като дезодозранти и антиперспиранти.

Изпотяване - Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти

Причини и съвети при непоносимост към дезедоранти

25.06.20150227

Дезодорантите и антиперспирантите са сред най-подходящите продукти срещу изпотяване. Въпреки това, има хора с много чувствителна кожа, при които могат да възникнат определени алергични реакции.

Изпотяване - Дезодорант или антиперспирант?

Дезодорант или антиперспирант?

08.06.20150719

Изпотяването само по себе си е телесна функция, която се активира самостоятелно, когато тялото се нуждае от регулиране на температурата. Поради това често стоим пред избора за справянето с нея – дезодоранти или антиперспиранти.

Изпотяване - Хиперхидроза

Хиперхидроза

03.06.201501890

Хиперхидрозата представлява състояние на повишено потоотделяне. Хиперхидрозата може да предизвика социални проблеми и изолацията. Хиперхидрозата не винаги е симптом на заболяване.

Изпотяване - Храните, които борят изпотяването

Храните, които борят изпотяването

31.07.201402276

Изпотяването е физиологичен процес, като за намаляването на потта могат да ни помогнат не само козметичните продукти, а и промени в хранителния ни режим.

Изпотяване - Потене на главата

Потене на главата

28.01.2014014933

Потенето на главата, за разлика от потенето на ръцете или краката, няма как да остане скрито. От социална гледна точка това може да бъде катастрофално.

Изпотяване - Домашни антиперспиранти

Домашни антиперспиранти

12.01.201412474

Що се отнася до домашно приготвената козметика - най-ефективно средство против изпотяване е содата – попива влагата и миризмата. А ако се смеси с царевично нишесте, комбинацията става още по-добра.

Изпотяване - Природни средства срещу изпотяване

Природни средства срещу изпотяване

17.07.2013353969

Предлагаме ви няколко природни средства против изпотяване, благодарение на които ще се чувствате удобно. Някои от тях са за вътрешно приемане, други за външно – за подмишници, крака.

Изпотяване - Жегата е вредна за диабетиците

Жегата е вредна за диабетиците

03.07.201302186

Жегите са много опасни за болните от диабет. Това се дължи на нарушаването на функцията на изпотяване при болните от диабет.

Изпотяване - Премахване на неприятна миризма под мишниците

Премахване на неприятна миризма под мишниците

25.01.20131237133

Потенето е процес, който е изключително важен за организма ни – чрез него организмът се охлажда, макар и за нас това да е особено неприятно. Чрез потта от нашия организъм се отделят минерални соли, вода и токсини.

Изпотяване - Обилното изпотяване е симптом за висок холестерол

Обилното изпотяване е симптом за висок холестерол

25.08.2012425509

Повечето хора дори не подозират, че страдат от висок холестерол преди да се подложат на профилактични изследвания. Причината е, че натрупването на мазнини по стените на съдовете.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани