Бабините поверия за любовта

Бабините поверия за любовта

0

Според бабините поверия различни поличби още на първата ви среща могат да предскажат каква ще бъде връзката ви. Нашите баби казват да обръщаме внимание на детайлите, защото те са знаци от съдбата.

1
Любов - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Любов от Ezine.bg. Обзор на статиите за Любов. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Любов.

Популярни

Любов - Признаци, които издават влюбения мъж

Признаци, които издават влюбения мъж

04.11.201501619

Когато човек е влюбен, дори и да се мъчи да се прикрие, той все пак се издава чрез някои едва доловими сигнали. Мъжете не са толкова емоционални и често трудно говорят за чувствата си.

Любов - Месецът, в който е започнала връзката, определя бъдещето ѝ

Месецът, в който е започнала връзката, определя бъдещето ѝ

30.10.201518557

Според едно суеверие месецът, в който е пламнала любовта между вас и вашия партньор, може да определи какво бъдеще ви очаква за напред с този човек.

Любов - Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

21.10.201509048

Изследвания на психолози, социолози и други експерти от сферата на поведенчески науки са стигнали до любопитното заключение, че ако името ви започва с буквите от А до М, шансът ви да откриете любовта е много по-голям.

Любов - Егоизмът е най-честата причина за провал в любовта

Егоизмът е най-честата причина за провал в любовта

11.10.20150400

Много изследвания доказват, че егоизмът е сред основните фактори за това да не сме здрави и щастливи. Мисълта за щастието на другия или другите може да ни направи много по-здрави, свободни и щастливи.

Любов - Връзката ви зависи от разликата в годините ви

Връзката ви зависи от разликата в годините ви

11.10.201529117

Любовта не може да се предвиди и понякога е напълно възможно да се влюбим в човек, който е доста по-голям от нас самите. Погрешно е да се смята, че ако имате голяма разлика със своята половинка, връзката ви е обречена.

Любов - Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките си

Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките си

10.10.2015121728

За 4 от зодиите в хороскопа е доста трудно да запазят връзката си с едни човек заради характеристики от своята зодия, които правят обърсването за тях невъзможна мисия.

Любов - Как да привлечем любовта според Фън Шуй

Как да привлечем любовта според Фън Шуй

16.09.201515480

Древното изкуство Фън Шуй съчетава законите на небето и земята по хармоничен начин, което на свой ред предизвиква положителна Чи енергия. Благодарение на Фън Шуй можете да подобрите личния си живот към по-добро, а в това число и да привлечете любовта.

Любов - Съществуват 4 типа влюбени

Съществуват 4 типа влюбени

16.09.201501317

Според антрополога доктор Хелън Фишър съществуват 4 типа влюбени хора - изследователи, строители, ръководители и дипломати. Фишър е посветила 30 години в изследване на любовта.

Любов - Бърз тест: Добра двойка ли сте?

Бърз тест: Добра двойка ли сте?

14.09.2015114833

За да разберете, дали сте добра двойка и доколко сте подходящи един за друг, ще ви помогне бърз тест. Отговорете с да или не на въпросите и след това изчислете резултатите.

Любов - Не спирайте да хвалите мъжа, докато сте в леглото

Не спирайте да хвалите мъжа, докато сте в леглото

25.08.20150315

По време на любов, и по-специално на орална любов, мъжете трябва да бъдат хвалени, твърдят американски специалисти, заели се да разкрият ключа към мъжкото щастие в кревата.

Любов - Палави техники при правенето на орална любов

Палави техники при правенето на орална любов

06.08.201501652

Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него – дамите също трябва да се наслаждават на този процес. Днес ще ви запознаем с няколко техники, които ще изпратят партньора ви на седмото небе

Любов - Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

25.06.201501642

Адел Юго е петото и най-малко дете на великия френски писател Виктор Юго. Нейната любовна история става описателна за психическо отклонение очертаващо маниакалната и несподелена любов.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Любов - интересни материали и съвети от Ezine.bg. Авторски публикации за Любов, здравословно хранене, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на модерния българин. Потърсете най-любопитното относно Любов. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Любов.