Влюбените хора са по-здрави и щастливи

Влюбените хора са по-здрави и щастливи

0

Любовта и здравето вървят ръка за ръка. Хората са родени, за да бъдат във връзка с други хора. Това ги поддържа живи, категорични са учените.

1
Любов - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Любов от Ezine.bg. Обзор на статиите за Любов. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Любов.

Популярни

Любов - Малките жестове за запазване на топлината във връзката

Малките жестове за запазване на топлината във връзката

04.02.201602400

За да останете сплотени с партньора през годините, в които сте заедно, е необходимо да не забравяте за малките жестове, които могат да крепят дълго едни взаимоотношения.

Любов - Сериозните връзки са в опасност! Днес е денят на любовната афера

Сериозните връзки са в опасност! Днес е денят на любовната афера

05.01.20160140

5 януари е денят на любовната афера според проучване във Великобритания. Именно на този ден са започнали най-много извънбрачни връзки, показват анкетите сред британци.

Любов - Бабините поверия за любовта

Бабините поверия за любовта

20.11.201507954

Според бабините поверия различни поличби още на първата ви среща могат да предскажат каква ще бъде връзката ви. Нашите баби казват да обръщаме внимание на детайлите, защото те са знаци от съдбата.

Любов - Признаци, които издават влюбения мъж

Признаци, които издават влюбения мъж

04.11.201505491

Когато човек е влюбен, дори и да се мъчи да се прикрие, той все пак се издава чрез някои едва доловими сигнали. Мъжете не са толкова емоционални и често трудно говорят за чувствата си.

Любов - Месецът, в който е започнала връзката, определя бъдещето ѝ

Месецът, в който е започнала връзката, определя бъдещето ѝ

30.10.201519747

Според едно суеверие месецът, в който е пламнала любовта между вас и вашия партньор, може да определи какво бъдеще ви очаква за напред с този човек.

Любов - Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

21.10.201509335

Изследвания на психолози, социолози и други експерти от сферата на поведенчески науки са стигнали до любопитното заключение, че ако името ви започва с буквите от А до М, шансът ви да откриете любовта е много по-голям.

Любов - Егоизмът е най-честата причина за провал в любовта

Егоизмът е най-честата причина за провал в любовта

11.10.20150455

Много изследвания доказват, че егоизмът е сред основните фактори за това да не сме здрави и щастливи. Мисълта за щастието на другия или другите може да ни направи много по-здрави, свободни и щастливи.

Любов - Връзката ви зависи от разликата в годините ви

Връзката ви зависи от разликата в годините ви

11.10.201529601

Любовта не може да се предвиди и понякога е напълно възможно да се влюбим в човек, който е доста по-голям от нас самите. Погрешно е да се смята, че ако имате голяма разлика със своята половинка, връзката ви е обречена.

Любов - Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките си

Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките си

10.10.2015128780

За 4 от зодиите в хороскопа е доста трудно да запазят връзката си с едни човек заради характеристики от своята зодия, които правят обвързването за тях невъзможна мисия.

Любов - Как да привлечем любовта според Фън Шуй

Как да привлечем любовта според Фън Шуй

16.09.201518196

Древното изкуство Фън Шуй съчетава законите на небето и земята по хармоничен начин, което на свой ред предизвиква положителна Чи енергия. Благодарение на Фън Шуй можете да подобрите личния си живот към по-добро, а в това число и да привлечете любовта.

Любов - Съществуват 4 типа влюбени

Съществуват 4 типа влюбени

16.09.201501755

Според антрополога доктор Хелън Фишър съществуват 4 типа влюбени хора - изследователи, строители, ръководители и дипломати. Фишър е посветила 30 години в изследване на любовта.

Любов - Бърз тест: Добра двойка ли сте?

Бърз тест: Добра двойка ли сте?

14.09.2015116620

За да разберете, дали сте добра двойка и доколко сте подходящи един за друг, ще ви помогне бърз тест. Отговорете с да или не на въпросите и след това изчислете резултатите.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Любов - интересни материали и съвети от Ezine.bg. Авторски публикации за Любов, здравословно хранене, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на модерния българин. Потърсете най-любопитното относно Любов. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Любов.