Не спирайте да хвалите мъжа, докато сте в леглото

Не спирайте да хвалите мъжа, докато сте в леглото

0

По време на любов, и по-специално на орална любов, мъжете трябва да бъдат хвалени, твърдят американски специалисти, заели се да разкрият ключа към мъжкото щастие в кревата.

1
Любов - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация за Любов от Ezine.bg. Обзор на статиите за Любов. Български сайт за здравословен живот, фитнес, дом и градина, родители и деца и Любов.

Популярни

Любов - Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

Името ни показва дали ще имаме успех в любовта

08.08.201507979

Изследвания на психолози, социолози и други експерти от сферата на поведенчески науки са стигнали до любопитното заключение, че ако името ви започва с буквите от А до М, шансът ви да откриете любовта е много по-голям.

Любов - Палави техники при правенето на орална любов

Палави техники при правенето на орална любов

06.08.20150949

Оралната любов, която жената отдава на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него – дамите също трябва да се наслаждават на този процес. Днес ще ви запознаем с няколко техники, които ще изпратят партньора ви на седмото небе

Любов - Връзката ви зависи от разликата в годините ви

Връзката ви зависи от разликата в годините ви

20.07.201528436

Любовта не може да се предвиди и понякога е напълно възможно да се влюбим в човек, който е доста по-голям от нас самите. Погрешно е да се смята, че ако имате голяма разлика със своята половинка, връзката ви е обречена.

Любов - Егоизмът е най-честата причина за провал в любовта

Егоизмът е най-честата причина за провал в любовта

30.06.20150237

Много изследвания доказват, че егоизмът е сред основните фактори за това да не сме здрави и щастливи. Мисълта за щастието на другия или другите може да ни направи много по-здрави, свободни и щастливи.

Любов - Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

Синдромът Адел или да си влюбен до лудост

25.06.201501453

Адел Юго е петото и най-малко дете на великия френски писател Виктор Юго. Нейната любовна история става описателна за психическо отклонение очертаващо маниакалната и несподелена любов.

Любов - Психология при избора на партньор

Психология при избора на партньор

16.06.20150953

Макар че любовта изглежда напълно ирационално чувство, психолозите не са на това мнение и казват, че човек несъзнателно търси и се влюбва в партньори, които или приличат на родителите му, или са пълната му противоположност.

Любов - Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбени

Алкохолът ни кара да се чувстваме влюбени

27.05.20150375

Учените потвърждават - и влюбването, и алкохолът влияят еднакво на мозъка. Причината за това е окситоцинът – това е хормон, отделящ се от мозъка, когато човек е влюбен или пиян, допълват специалистите.

Любов - Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките си

Четирите зодии, които най-трудно запазват връзките си

22.05.2015017008

За 4 от зодиите в хороскопа е доста трудно да запазят връзката си с едни човек заради характеристики от своята зодия, които правят обърсването за тях невъзможна мисия.

Любов - Психология на старата любов – защо бившият още ни привлича

Психология на старата любов – защо бившият още ни привлича

08.05.20150935

Старата любов ръжда не хваща казва поговорката, но психолозите от друга страна предупреждават, че поставянето на отминалите връзки на въображаем пиедестал е нездравословно и може да ви нанесе емоционални щети.

Любов - Тест показва какъв е подходящият и неподходящият партньор

Тест показва какъв е подходящият и неподходящият партньор

02.05.201501173

С един лесен тест може да разберете какви са качествата на идеалния партньор за вас и как се държи онзи човек, с когото в никакъв случай не трябва да задълбочавате отношенията си.

Любов - Любовен хороскоп в годината на Козата за Риби

Любовен хороскоп в годината на Козата за Риби

24.03.201502166

В годината на Овцата Рибите ще срещнат късмета си в любовта, но само ако техните чувства са подплатени с малко разум, който не е чак толкова характерен за представителите на тази зодия.

Любов - Как мъжете показват любовта си без думи?

Как мъжете показват любовта си без думи?

04.03.201502231

Толкова е лесно да кажеш на някой, че го обичаш, но мнозина мъже запазват гръмките обяснения в любов за по-късен етап от връзката. Разбира се, има още стотици начини, които могат да издадат дали вашият любим ви обича.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Любов - интересни материали и съвети от Ezine.bg. Авторски публикации за Любов, здравословно хранене, български и световни звезди и дома и семейството в журнала на модерния българин. Потърсете най-любопитното относно Любов. Свържете се с нас ако инфромацията на актуалната подстраница не е за Любов.