Кожата ти има нужда от тези храни

Кожата ти има нужда от тези храни

Необходими са подходящи продукти за почистване, за подхранване. Освен това, желателно е да се храним правилно – има няколко храни, които са особено полезни за здравия вид на всяка кожа.

1

Моркови

Моркови - най-новите статии, избрани публикаци и съвети. Практична информация за Моркови от Ezine.bg. Обзор на статиите за Моркови. Български сайт за здравословен живот, диети, дом и градина, родители и деца и Моркови.
Моркови - Природните лекове на Петър Димков при артрит

Природните лекове на Петър Димков при артрит

06.10.201601803

Петър Димков, един от най-видните наши лечители и родоначалник на ирисовата диагностика в България, безспорно е помогнал много на народа си със своите природни лекове. Той е намерил ефективен лек и за страдащите от артрит - заболяване, което е нелечимо.

Моркови - Храни за по-висока устойчивост на инфекции

Храни за по-висока устойчивост на инфекции

07.06.20150701

Храната, която поемаме, е от съществено значение за нашето здраве. Има няколко продукта, които са в състояние да подпомогнат имунната ви система и да ви направят по-устойчиви на инфекции.

Моркови - Какво лекуват морковите

Какво лекуват морковите

09.11.201403074

Морковът е растение, познато на света от хилядолетия. Култивирането му започва в Централна Азия и Близкия Изток.

Моркови - Чай и кафе правят кожата златиста

Чай и кафе правят кожата златиста

22.07.201401899

С помощта на чай, кафе, домати и моркови кожата ви може да изглежда като погалена от карибско слънце. Със същите процедури можете да запазите и подсилите придобития на морето тен и загар.

Моркови - Най-мощните антиоксиданти

Най-мощните антиоксиданти

09.08.2013018076

Доказано е, че антиоксидантите помагат за предотвратяването на сърдечни заболявания и рак, намаляват кръвното налягане и забавят стареенето. Тези естествени съединения защитават организма от вредните свободни радикали.

Моркови - Защо сокът от моркови е толкова полезен

Защо сокът от моркови е толкова полезен

21.05.201302863

Както всички знаем, сокът от плодове и зеленчуци е много полезен. Сокът от моркови се счита за изключителен, заради количеството калий, който доставя.

Моркови - Ярките цветове преборват настинката и грипа

Ярките цветове преборват настинката и грипа

14.03.20130735

Плодовете и зеленчуците с ярки цветове са особено полезни като профилактично средство срещу грип и настинки. Доматите, морковите, ананасът, червеното зеле, тиквата засилват имунитета.

Моркови - Царевицата премахва зъбната плака

Царевицата премахва зъбната плака

16.10.201102364

Съставките, съдържащи се в царевичните зърна, имат способността да предпазват зъбния емайл от натрупването на плака. Друго подходящо натурално средство за поддържане на добра устна хигиена е честото хапване на грозде.

Моркови - Моркови, зелена папая и джинджифил увеличават кърмата

Моркови, зелена папая и джинджифил увеличават кърмата

18.09.201101868

Важно е да наблегнете на продукти, които съдържат фитоестроген, растителни стероли, сапонини и триптофан. Вижте кои храни и напитки са най-добри за вас и бебето ви.

Моркови - Маска от моркови за суха кожа

Маска от моркови за суха кожа

28.08.201102205

Ако кожата на лицето ви е суха, глезете я редовно с маска от моркови. Тя ще ви дари със свеж тен, ще върне гладкостта и еластичността на кожата ви благодарение на витамините в морковите.

Моркови - Полезните свойства на меда

Полезните свойства на меда

06.04.201102800

Медът помага за намаляване на артериалното налягане при хипертония в комбинация със сок от моркови, лимон и хрян. Медът помага при здравословнипроблеми и действа разкрасяващо.

Моркови - Шест продукта, с които не бива да прекаляваме

Шест продукта, с които не бива да прекаляваме

05.02.2011010724

Съществуват 6 храни и напитки, с които трябва да сте по-внимателни, за да опазите доброто си здраве, настроение и вид. Моркови, суши от риба тон, кафе, карамбола, вода, индийско орехче.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни