Мария се извини на цялата фамилия Гущерови

Мария се извини на цялата фамилия Гущерови

0

Едно голямо Извинявай изненадващо сервира фолкпевицата Мария на цялата рода Гущерови, които стават неволни участници в раздялата ѝ с Християн.

1
Раздяла - последните теми, подбрани публикаци и идеи. Информация на тема Раздяла от Ezine.bg. Списък на статиите за Раздяла. Online портал за здраве, звезди, дом, семейство и деца и Раздяла.
Раздяла - Вижте причината за раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков

Вижте причината за раздялата на Мария Игнатова и Димитър Рачков

03.04.201706674

Димитър Рачков и Мария Игнатова са разделени – този слух се появява ежегодно. Този път обаче май ще се окаже истина. Говори се, че двойката не е заедно от миналото лято, когато водещата е направила таен аборт.

Раздяла - Вижте кой е денят, в който е най-вероятно гаджето да ви бие шута

Вижте кой е денят, в който е най-вероятно гаджето да ви бие шута

09.12.201601329

В един ден от годината опасността от раздели и любовни драми рязко скача. Тази дата е посочена от статистиката, след като внимателно за проучени публикациите в социалните мрежи.

Раздяла - Психология на старата любов – защо бившият още ни привлича

Психология на старата любов – защо бившият още ни привлича

07.11.201602754

Старата любов ръжда не хваща казва поговорката, но психолозите от друга страна предупреждават, че поставянето на отминалите връзки на въображаем пиедестал е нездравословно и може да ви нанесе емоционални щети.

Раздяла - Ще си върнеш ли бившето гадже? (тест)

Ще си върнеш ли бившето гадже? (тест)

23.10.201601493

Направи си този кратък тест и узнай дали ще си върнеш изгубената любов или всичко между теб и бившия ти партньор е приключило завинаги.

Раздяла - Как да разкараме гаджето за 10 дни – съвременната версия

Как да разкараме гаджето за 10 дни – съвременната версия

07.10.201601277

Едва ли има хора, които не са гледали романтичната комедия с Кейт Хъдсън и Матю Макконъхи – Как да разкараш гаджето за 10 дни, в която журналистката Анди прилага какви ли не трикове, за да прогони гаджето си Бенджамин.

Раздяла - Първите признаци, че се отдалечавате с партньора

Първите признаци, че се отдалечавате с партньора

10.08.201608012

Британска компания определи 3-те най-често срещани признаци, които показват, че с половинката се отдалечавате един от друг и искрата между вас вече я няма.

Раздяла - Ето как да зарежете без проблем всяка зодия!

Ето как да зарежете без проблем всяка зодия!

22.03.201607596

Разделите никога не са били лесни. Някои връзки обаче не могат да бъдат прекъснати, без някой да страда. Астрологията може да ви помогне и тук. Древната наука може да ви каже как да проникнете в ума и нагласите на партньора, за да го зарежете лесно

Раздяла - Какво прави Той, когато Тя го зареже

Какво прави Той, когато Тя го зареже

10.03.201602960

Да те зарежат не е приятно за никого. Има много съвети за това как една жена да се справи с депресията след нещо подобно. Истината е, че много по-често жените зарязват мъжете.

Раздяла - Мислете за бившия, за да се възстановите от раздялата

Мислете за бившия, за да се възстановите от раздялата

31.01.20160988

Изследване на американската психоложка Грейс Ларсън напълно отрече съветите, в които се казва да забравим за бившата си половинка, ако искаме да се възстановим по-бързо от раздялата.

Раздяла - Най-честите реплики, които мъжете използват при раздяла

Най-честите реплики, които мъжете използват при раздяла

12.01.201601162

Репликите, които повечето мъже използват при раздяла, са повече от клиширани. За повечето жени те са необясними и дори неадекватни. Истината е, че те са резултат от факта, че мъжете никога не порастват.

Раздяла - Революционен начин да скъсате с гаджето

Революционен начин да скъсате с гаджето

26.11.20150974

Независимо дали искате да прекратите отношения със съпругата или любовницата, от компанията ще ви предложат няколко различни начина за това.

Раздяла - Ето какво го накара да ви зареже!

Ето какво го накара да ви зареже!

25.11.201504741

За края на връзките най-често биват обвинявани мъжете. Една жена има способността да се изкара най-чистото и невинно създание на света. Мъжете обаче не издържаха и разкриха кои са нещата, които всяка обвързана жена може да направи, за да ги отблъсне

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани