Забраниха извънредния труд в Япония заради самоубийците

Забраниха извънредния труд в Япония заради самоубийците

0

Японското правителство обяви мерки за ограничаване на извънредния труд в Страната на изгряващото слънце, в опит да спре хората да работят буквално до смърт. Последни данни показват, че една пета от работната сила в Япония е изложена на риск от смърт причи

1
Умора - най-новите заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Умора от Ezine.bg. Обзор на статиите за Умора. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Умора.
Умора - Парадоксални съвети за по-здравословен живот

Парадоксални съвети за по-здравословен живот

04.09.201601173

От малки ни учат, че трябва да мием зъбите си сутрин и вечер. Ако го правим веднага след хранене обаче, ще увредим зъбния си емайл (особено ако сме консумирали кисели храни и напитки).

Умора - Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

20.06.20160188

Колкото и изморени да се чувствате, не прекалявайте с кафето, защото в момента, в който действието му отмине, умората, която сте чувствали преди приема му, ще се върне с пълна сила

Умора - Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

29.05.20160342

Когато ритъмът на сърцето падне под 40 удара в минута, опасността за здравето на човек нараства главоломно. В тези ситуации мозъкът престава да получава нужното му количество кислород и това може да доведе до трайни увреждания и дори и до смърт. Първият с

Умора - Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

27.04.20160102

Добрият сън е предпоставка за по-добри служители – в това е убеден главният изпълнителен директор на щатската здравноосигурителна компания Марк Бертолини. Той е категоричен, че ключът към успеха се крие в. . .

Умора - Няколко причини за постоянната умора

Няколко причини за постоянната умора

06.07.201501352

Липсата на сън не е единствената причина за постоянната умора. Малките неща, които правите или не правите в ежедневието си, могат да ви изтощят както психически, така и физически.

Умора - Основните причини за слаба концентрация

Основните причини за слаба концентрация

23.06.201501799

Случва ли ви се често да не можете да си спомните къде сте сложили ключовете си или какво хапвахте сутринта? Обикновено започвате да се ядосвате и да си мислите, че преди не сте забравяли толкова много.

Умора - Кога нуждата от малко почивка е неизбежна?

Кога нуждата от малко почивка е неизбежна?

11.06.20150275

Знак за преумора е, ако организмът започне да усеща по-голяма нужда от консумацията на кафе или сладки храни и едновременно се загуби интересът да изглеждаме добре в тялото си.

Умора - Синдром на хроничната умора

Синдром на хроничната умора

09.06.201501984

Синдромът на хроничната умора представлява болестно състояние с неизвестна етиология. индромът на хроничната умора се характеризира с умора, която не преминава с почивка. Симптоми и лечение при синдром на хроничната умора.

Умора - Как да повишим физическата си енергия

Как да повишим физическата си енергия

03.06.201501298

Най-лесно загубата на силите можем да разпознаем, когато не искаме да правим нещо, което иначе ни носи удоволствие. Как да повишим физическата си енергия?

Умора - Какво да правим при бързо изморяване?

Какво да правим при бързо изморяване?

17.04.201501948

С настъпването на пролетните месеци природата се събужда за нов живот, но това често не важи и за хората. Ето какво трябва да спазвате ако искате да се отървете от пролетната умора и отново да се наслаждавате на света около Вас

Умора - Съвети при отпадналост и бързо изморяване

Съвети при отпадналост и бързо изморяване

11.04.201504778

Намерете време и начин да се движите повече от обикновено – сега е идеалното време за това. През лятото става твърде горещо, зимата пък е студено, но пролетният сезон не ви дава възможност да си измислите извинение.

Умора - Навиците, които ни уморяват

Навиците, които ни уморяват

05.04.20150833

Най-характерното състояние през пролетта е пролетната умора – когато и да си легнеш, колкото и да спиш, на следващия ден се чувстващ изтощен. Има няколко навика, които допринасят за постоянното чувство на умора.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани