Парадоксални съвети за по-здравословен живот

Парадоксални съвети за по-здравословен живот

0

От малки ни учат, че трябва да мием зъбите си сутрин и вечер. Ако го правим веднага след хранене обаче, ще увредим зъбния си емайл (особено ако сме консумирали кисели храни и напитки).

1
Умора - най-новите заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Умора от Ezine.bg. Обзор на статиите за Умора. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Умора.
Умора - Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

20.06.20160177

Колкото и изморени да се чувствате, не прекалявайте с кафето, защото в момента, в който действието му отмине, умората, която сте чувствали преди приема му, ще се върне с пълна сила

Умора - Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

29.05.20160195

Когато ритъмът на сърцето падне под 40 удара в минута, опасността за здравето на човек нараства главоломно. В тези ситуации мозъкът престава да получава нужното му количество кислород и това може да доведе до трайни увреждания и дори и до смърт. Първият с

Умора - Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

27.04.2016084

Добрият сън е предпоставка за по-добри служители – в това е убеден главният изпълнителен директор на щатската здравноосигурителна компания Марк Бертолини. Той е категоричен, че ключът към успеха се крие в. . .

Умора - Няколко причини за постоянната умора

Няколко причини за постоянната умора

06.07.201501272

Липсата на сън не е единствената причина за постоянната умора. Малките неща, които правите или не правите в ежедневието си, могат да ви изтощят както психически, така и физически.

Умора - Основните причини за слаба концентрация

Основните причини за слаба концентрация

23.06.201501626

Случва ли ви се често да не можете да си спомните къде сте сложили ключовете си или какво хапвахте сутринта? Обикновено започвате да се ядосвате и да си мислите, че преди не сте забравяли толкова много.

Умора - Кога нуждата от малко почивка е неизбежна?

Кога нуждата от малко почивка е неизбежна?

11.06.20150271

Знак за преумора е, ако организмът започне да усеща по-голяма нужда от консумацията на кафе или сладки храни и едновременно се загуби интересът да изглеждаме добре в тялото си.

Умора - Синдром на хроничната умора

Синдром на хроничната умора

09.06.201501855

Синдромът на хроничната умора представлява болестно състояние с неизвестна етиология. индромът на хроничната умора се характеризира с умора, която не преминава с почивка. Симптоми и лечение при синдром на хроничната умора.

Умора - Как да повишим физическата си енергия

Как да повишим физическата си енергия

03.06.201501250

Най-лесно загубата на силите можем да разпознаем, когато не искаме да правим нещо, което иначе ни носи удоволствие. Как да повишим физическата си енергия?

Умора - Какво да правим при бързо изморяване?

Какво да правим при бързо изморяване?

17.04.201501879

С настъпването на пролетните месеци природата се събужда за нов живот, но това често не важи и за хората. Ето какво трябва да спазвате ако искате да се отървете от пролетната умора и отново да се наслаждавате на света около Вас

Умора - Съвети при отпадналост и бързо изморяване

Съвети при отпадналост и бързо изморяване

11.04.201504148

Намерете време и начин да се движите повече от обикновено – сега е идеалното време за това. През лятото става твърде горещо, зимата пък е студено, но пролетният сезон не ви дава възможност да си измислите извинение.

Умора - Навиците, които ни уморяват

Навиците, които ни уморяват

05.04.20150831

Най-характерното състояние през пролетта е пролетната умора – когато и да си легнеш, колкото и да спиш, на следващия ден се чувстващ изтощен. Има няколко навика, които допринасят за постоянното чувство на умора.

Умора - Бърз тест показва дали сте физически и психически уморен

Бърз тест показва дали сте физически и психически уморен

11.02.2015418258

Зрителен тест, изготвен от японския психолог Акиоши Китаока, може да оцени само за няколко секунди дали сте физически и психически уморен, поглеждайки само едно изображение.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани