Внимание! Симптомите на Лаймската болест, които може да пропускате

Внимание! Симптомите на Лаймската болест, които може да пропускате

0

Според официалната статистика всяка година около 700 българи се разболяват от Лаймска болест. Заболяването е изключително опасно. Представлява инфекция, която се предава от кръвосмучещи насекоми.

1
Умора - най-новите заглавия, подбрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Умора от Ezine.bg. Обзор на статиите за Умора. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Умора.
Умора - Преди да вземете решение, задайте си тези въпроси!

Преди да вземете решение, задайте си тези въпроси!

31.03.20170468

Преди да вземете решение, което е заредено със силна емоционалност, то спрете и си задайте ключовите въпроси. Те ще ви помогнат да видите нещата от една много по-реалистична гледна точка и ще ви предпазят от грешки.

Умора - Забраниха извънредния труд в Япония заради самоубийците

Забраниха извънредния труд в Япония заради самоубийците

23.01.2017058

Японското правителство обяви мерки за ограничаване на извънредния труд в Страната на изгряващото слънце, в опит да спре хората да работят буквално до смърт. Последни данни показват, че една пета от работната сила в Япония е изложена на риск от смърт причи

Умора - Парадоксални съвети за по-здравословен живот

Парадоксални съвети за по-здравословен живот

04.09.201601180

От малки ни учат, че трябва да мием зъбите си сутрин и вечер. Ако го правим веднага след хранене обаче, ще увредим зъбния си емайл (особено ако сме консумирали кисели храни и напитки).

Умора - Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

Променливото време ви съсипва? Пробвайте с тези храни и напитки

20.06.20160194

Колкото и изморени да се чувствате, не прекалявайте с кафето, защото в момента, в който действието му отмине, умората, която сте чувствали преди приема му, ще се върне с пълна сила

Умора - Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

Имате слаб пулс? Последиците може да са фатални!

29.05.20160376

Когато ритъмът на сърцето падне под 40 удара в минута, опасността за здравето на човек нараства главоломно. В тези ситуации мозъкът престава да получава нужното му количество кислород и това може да доведе до трайни увреждания и дори и до смърт. Първият с

Умора - Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

Шефът, който плаща на служителите си, за да се наспят

27.04.20160103

Добрият сън е предпоставка за по-добри служители – в това е убеден главният изпълнителен директор на щатската здравноосигурителна компания Марк Бертолини. Той е категоричен, че ключът към успеха се крие в. . .

Умора - Няколко причини за постоянната умора

Няколко причини за постоянната умора

06.07.201501410

Липсата на сън не е единствената причина за постоянната умора. Малките неща, които правите или не правите в ежедневието си, могат да ви изтощят както психически, така и физически.

Умора - Основните причини за слаба концентрация

Основните причини за слаба концентрация

23.06.201501931

Случва ли ви се често да не можете да си спомните къде сте сложили ключовете си или какво хапвахте сутринта? Обикновено започвате да се ядосвате и да си мислите, че преди не сте забравяли толкова много.

Умора - Кога нуждата от малко почивка е неизбежна?

Кога нуждата от малко почивка е неизбежна?

11.06.20150282

Знак за преумора е, ако организмът започне да усеща по-голяма нужда от консумацията на кафе или сладки храни и едновременно се загуби интересът да изглеждаме добре в тялото си.

Умора - Синдром на хроничната умора

Синдром на хроничната умора

09.06.201502056

Синдромът на хроничната умора представлява болестно състояние с неизвестна етиология. индромът на хроничната умора се характеризира с умора, която не преминава с почивка. Симптоми и лечение при синдром на хроничната умора.

Умора - Как да повишим физическата си енергия

Как да повишим физическата си енергия

03.06.201501313

Най-лесно загубата на силите можем да разпознаем, когато не искаме да правим нещо, което иначе ни носи удоволствие. Как да повишим физическата си енергия?

Умора - Какво да правим при бързо изморяване?

Какво да правим при бързо изморяване?

17.04.201501976

С настъпването на пролетните месеци природата се събужда за нов живот, но това често не важи и за хората. Ето какво трябва да спазвате ако искате да се отървете от пролетната умора и отново да се наслаждавате на света около Вас

  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани