Болести на мускулите

Болести на мускулите

0

Болести на мускулите за засегнатите означават, че те ще живеят с прогресиращо отслабване на мускулната маса. Болести на мускулите се предизвикват от генетична предразположеност или инфекциозни причинители

1

Популярни

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Безсъзнание

Безсъзнание

17.03.201501168

Безсъзнанието е едно от най-сериозните нарушения на нормалното здравословно състояние. Безсъзнанието често е сигнал за сериозни заболявания като мозъчен кръвоизлив или мозъчен удар. Различават се 4 типа на безсъзнание

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Айлурофобия

Айлурофобия

17.03.20150176

Айлурофобията е неоснован страх от котки. Наименованието Айлурофобия произлиза от старогръцки език и от него са страдали много исторически личности като Наполеон, Хитлер и Юлий Цезар.

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Галофобия - страх от Франция и френската култура

Галофобия - страх от Франция и френската култура

15.03.2015076

Галофобията или наричана още франкофобията представлява ирационален страх от Франция и френската култура. Фобията е социална, а причините за нея все още се изучават.

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Задържане на урина

Задържане на урина

14.03.201504479

Задържането на урина представлява здравословен проблем, който се изразява в невъзможност за уриниране, въпреки че пикочният мехур е пълен.

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Ебола

Ебола

14.03.20150126

Еболата е заболяване на хората и животни, което се причинява от вируса ебола – един от най-смъртоносните вируси познати на човечеството.

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Октофобия - страх от числото 8

Октофобия - страх от числото 8

14.03.20150159

Силният страх от числото 8 се нарича октофобия и хората, които страдат от него, се страхуват не само от изписаното число, но и от броят на стълби или други предмети, стигащи осмица.

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Фрактура на костите

Фрактура на костите

19.02.20150709

Фрактурите (счупвания) на костите са неприятна последица от различни видове травматични проблеми. Фрактура на костите се получава при спортни травми, пътнотранспортни произшествия, битови и патологични фрактури, остеопороза и др.

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Алкохолно натравяне

Алкохолно натравяне

18.02.201504638

Алкохолното натравяне представлява сериозно състояние, което в някои случаи може да се превърне дори в животозастрашаващо. Дължи се на прием на много големи количества алкохол за кратък период от време.

Здравна Енциклопедия - Заболявания - Мозъчен кръвоизлив

Мозъчен кръвоизлив

12.02.2015015855

Мозъчният кръвоизлив е вид инсулт. Мозъчният кръвоизлив е предизвикан от спукване на артерия в мозъка. Мозъчният кръвоизлив е животозастрашаващо състояние. Симптоми при мозъчен кръвоизлив.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани