Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Ето как да се оттървем от торбичките под очите

Ето как да се оттървем от торбичките под очите

5 от 5 Снимки

Пакетчета чай


Използвайте пакетчета чай от лайка за премахване на торбичките под очите. Това е изключително ефективно средство. Навлажнете две пакетчета от билковия чай, след това ги охладете в хладилника. Използвайте ги по-късно, за да покриете очите си и да се отпуснете в продължение на 15-20 минути.

Сутрин е, недоспали сте си, а човекът, който ви гледа от огледалото, е направо страшен на вид. Позната ли ви е тази картина, особено в понеделник сутринта? Благодарение на козметиката и силното кафе може и да не плашим околните, но има и други начини да се справим с торбичките под очите – основния виновник да изглеждаме подпухнали и страховити.

Когато подкожната мазнина, която помага за поддържането на очите, се придвижва в долните клепачи, причинява издуването им. В повечето случаи подпухналите и потъмнели очи може да са признак на умора или липса на сън. Хубавото е, че освен ако не е медицинско състояние, можете лесно да се отървете от торбичките под очите си.

От премахването на някои лоши навици до включването на естествени вътрешни средства за защита, ето няколко неща, които могат да ви помогнат да изглеждате по-добре сутрин, без да плашите съседи и колеги.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати