Прополис – продукт, който убива вируси, гъбички и бактерии

Прополис – продукт, който убива вируси, гъбички и бактерии

Можете да използвате прополис по различни начини: просто като дъвчете, добавяте към млякото (третира добре кашлицата) или под формата на алкохолна тинктура външно и вътрешно.

1

Бактерии

Бактерии - последните статии, авторски публикаци и съвети. Информация на тема Бактерии от Ezine.bg. Списък на статиите за Бактерии. Online портал за здраве, красота, дом, семейство и деца и Бактерии.
Бактерии - Храни, които гонят бактериите

Храни, които гонят бактериите

21.12.20180473

С течение на годините, имунитетът започва да отслабва и е все по-уязвим към бактериите. Вижте кои са храните, които гонят бактериите.

Бактерии - Учени обявиха: Пробиотиците са безполезни!

Учени обявиха: Пробиотиците са безполезни!

10.09.20180444

Израелски учени обявиха, че смятаните за изключително полезни пробиотици всъщност нямат почти никакви ползи за здравето.

Бактерии - Как да се справим с влагата у дома

Как да се справим с влагата у дома

22.06.20180440

И без да живеете на някой живописен морски бряг, в дома ви може да има голямо количество влага. Причините за появата ѝ са изключително много.

Бактерии - Тези 2 неща са 10 пъти по-мръсни от тоалетната чиния

Тези 2 неща са 10 пъти по-мръсни от тоалетната чиния

02.05.20180297

Нашият дом е нашата крепост. А в тази крепост нещата не винаги са идеални.

Бактерии - Мръсната тайна на гумените патета шокира младите родители

Мръсната тайна на гумените патета шокира младите родители

30.03.201802729

Симпатичните гумени играчки с формата на пате са неизменна част от живота на почти всяко мъниче. Несъмнено те правят къпането му по-забавно и спокойно. Но гумените патета имат и една много мръсна и опасна тайна.

Бактерии - Проучване: Дамските чанти са по-мръсни от тоалетните!

Проучване: Дамските чанти са по-мръсни от тоалетните!

29.09.20170164

Жените носят чантата си почти навсякъде, но се оказва, че те могат да складират много повече от обикновените ежедневни неща, необходими за всяка дама. Според нови проучвания чантите са един от най-големите инкубатори и преносители на микроби от останалите

Бактерии - Кажете не на смога или как да пречистите въздуха у дома

Кажете не на смога или как да пречистите въздуха у дома

11.09.20170427

Малко известен, но доста стряскащ факт е, че въздухът, който дишате у дома, е от два до пет пъти по-замърсен и токсичен от този, който дишате на открито. До тук с мнението, че моят дом е моята крепост, нали?

Бактерии - Учени: Децата трябва да се излагат на микроби!

Учени: Децата трябва да се излагат на микроби!

02.08.20170207

Експерти споделят, че в последните години хората са станали маниаци на тема чистота. Точно поради тази причина родителите прекалено стерилизират средата на децата си, без да знаят и разбират защо малко мръсотия е полезна за наследниците им. Все повече изс

Бактерии - Учени: Чистият дом е вреден за вашето дете!

Учени: Чистият дом е вреден за вашето дете!

19.04.20170420

Може би си мислите, че ключът към запазването на здравето на децата ви е да стерилизирате жилището си и да го поддържате винаги чисто. За изненада на мнозина обаче това далеч не е така. Водещи учени споделят, че този начин на мислене е напълно погрешен.

Бактерии - Честото къпане е опасно за здравето?

Честото къпане е опасно за здравето?

30.01.201701121

Голяма част от нас започват деня си със сутрешен душ. Някои го използват, за да се разсънят, други го правят, за да се чувстват свежи и чисти. Според ново проучване обаче няма абсолютно никаква нужда да се чувствате зле, ако пропуснете да се изкъпете.

Бактерии - Ще ви се догади, като разберете с какво е покрита четката ви за зъби

Ще ви се догади, като разберете с какво е покрита четката ви за зъби

27.01.20170518

Купете си нова четка за зъби. Веднага! Настоящата ви вероятно съдържа фекалии, херпес и дори вируса, отговорен за развитието на хепатит. Не се опитваме да ви стреснем, нито да стимулираме индустрията за производство на четки за зъби.

Бактерии - Разработиха молекула, която преборва антибиотична резистентност

Разработиха молекула, която преборва антибиотична резистентност

25.01.20170311

Учени направиха значителен пробив в борбата срещу супер вирусите. Това са онези микроогранизми, които са развили резистентност срещу антибиотиците. Вече е създадена специална молекула, която успешно обръща наведнъж антибиотичната резистентност