Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

Запазете летния загар за дълго с тези 5 продукта

Имали сте невероятна ваканция край морето или пък сте прекарали няколко дни на басейн. Сдобили сте се с шоколадов тен и сега искате да запазите ефекта и спомените от лятото по-дълго.

1

Ваканция

Ваканция - актуални заглавия, избрани публикаци и препоръки. Всичко на тема Ваканция от Ezine.bg. Преглед на статиите за Ваканция. Онлайн журнал за здраве, красота, дом, семейство и Ваканция.
Ваканция - Ваканционните навици, заради които дебелеете на морето

Ваканционните навици, заради които дебелеете на морето

15.07.20180856

Често става така, че месеци наред се подлагаме на диети и изморителни упражнения, а накрая отиваме на море и се връщаме с 5 кг по-тежки.

Ваканция - Да се наспим на почивка – мисията възможна!

Да се наспим на почивка – мисията възможна!

18.07.20170110

Лятото е най-добрият момент за почивка. Ваканцията е близо и обещава да ни донесе поредната доза позитивни емоции и незабравими приключения. Щастието обаче е завършено, ако наред с това получим своята пълноценна и заслужена почивка.

Ваканция - Перфектната отпуска - кога и колко?

Перфектната отпуска - кога и колко?

11.08.20160289

Отпуската без съмнение е един от най-хубавите периоди през годината. Независимо как сте я прекарали обаче, е добре да помислите и за времето след това.

Ваканция - Топ 5 фрази, с които жените отказват секс през ваканцията

Топ 5 фрази, с които жените отказват секс през ваканцията

14.07.20150891

Британски таблоид публикува изключително интересно проучване. Журналистите са класирали топ 5 на оправдания на жени, които изневеряват, с които отказват на секс на мъжете си по време на ваканция.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни