Трите зодии, които са твърде критични към себе си и към другите

Трите зодии, които са твърде критични към себе си и към другите

Когато човек е твърде критичен, с лекота вижда недостатъците, но оставя сляп за редица положителни качества и възможности. Има няколко зодии, които са по-склонни към това качество.

1

Дева

Дева - актуални статии, избрани публикаци и съвети. Всичко за Дева от Ezine.bg. Преглед на статиите за Дева. Онлайн журнал за здравословен живот, красота, дом и градина, семейство и Дева.
Дева - Любов в годината на Огнения петел за Дева

Любов в годината на Огнения петел за Дева

27.12.201607301

Годината на Огнения Петел ще направи родените под знака на Девата по-осъзнати по отношения на любовта. Тези от тях, които не са били наясно с чувствата си през изминалите дванадесет месеца ще получат важни прозрения.

Дева - Какъв е бракът с мъж Дева

Какъв е бракът с мъж Дева

10.09.2015015696

Бракът с мъж Дева е стабилен, защото съпругата на мъжа от тази зодия ще се чувства винаги обградена от внимание и сигурност. Отговорността е една от най-силните черти на Девата и тя се проявява в брака.

Дева - Какъв е бракът с жена Дева

Какъв е бракът с жена Дева

16.08.201503327

Често дамите, родени под знака на Девата, са определяни като вечни самотници, които обичат единствено котките си. Неоспорим факт е, че те трудно решават да се обвържат, а още по-трудно създават семейство.

Дева - Какво харесва мъжът Дева

Какво харесва мъжът Дева

09.11.2013036725

Той много бавно ще напредва в отношенията си с нея – за разлика от повечето мъже, които губят интерес в един момент, мъжът Дева се проявява в точно този момент, когато останалите губят интерес.

Дева - Каква е връзката с мъж Дева

Каква е връзката с мъж Дева

04.03.201209834

Връзката ви с мъжа Дева ще се развива отлично, ако вие успеете да се примирите с неговия перфекционизъм, който, честно казано, понякога може да бъде изключително досаден.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни