Грижа за кожата на краката

Грижа за кожата на краката

За да се радвате на красиви крайници, трябва да се грижите редовно за тях. Вижте какво включва редовната за кожата на краката.

1

Крака

Крака - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Крака от Ezine.bg. Списък на статиите за Крака. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Крака.
Крака - Болят ви краката? Има решение

Болят ви краката? Има решение

04.10.20180318

Ходенето пеша определено е здравословно и за това все повече хора го предпочитат като алтернатива на фитнеса в спортната зала. Да ходи човек пеша е един от най-лесните, най-ефективни и най-достъпни форми на упражнения.

Крака - Трите ерогенни зони, които често се подценяват

Трите ерогенни зони, които често се подценяват

17.09.201802678

Ерогенните зони са онези области от тялото, които отключват силна страст само при един допир. Някои от тях са добре известни на силния пол, а други са често пренебрегвани.

Крака - Стъпалата и ноктите на краката и тяхното здраве

Стъпалата и ноктите на краката и тяхното здраве

28.07.20180171

Краката определено не са най-чистата част от тялото, особено когато ходите боси и ги излагате на множество микроби. Неудобните и запарващи обувки също допринасят за появата на проблеми.

Крака - Как да се отървем от гъбичките по краката с домашни средства

Как да се отървем от гъбичките по краката с домашни средства

28.05.201801800

Понякога дори и скъпият педикюр може да ви остави с неприятна изненада като онихомикоза – заболяване, известно като гъбички по ноктите на краката. Можете да се заразите с ужасните микроорганизми и на други неподозирани места. Но има как да се справите

Крака - Тази шведка има най-изумителните крака, които някога ще видите!

Тази шведка има най-изумителните крака, които някога ще видите!

16.03.20180377447

Ия Остергрен – това е името на жената, която се превърна в истински хит в Инстаграм. Високата 178 см шведка може да се похвали с крака, дълги фрапиращите 108 сантиметра.

Крака - Формата на краката ти те издава! Провери и се убеди сама

Формата на краката ти те издава! Провери и се убеди сама

12.01.2018047715

Формите на тялото и най-вече – на краката ни, казват много за нашата същност. Връзката между физическите и психологическите характеристики са по-силни, отколкото сте предполагали.

Крака - Изненадващи трикове, с които да направите краката си по-дълги

Изненадващи трикове, с които да направите краката си по-дълги

24.12.201707348

Колкото по-дълги са краката, толкова повече погледи приковават към тях. Дори да не сте докоснати от съдбата и да не разполагате с това предимство, има трикове, с които визуално може да накарате краката си да изглеждат по-дълги.

Крака - Позицията на краката ти разкрива що за човек си

Позицията на краката ти разкрива що за човек си

02.11.201708976

Умението да разпознаваме човекът срещу нас е особено полезно в отношенията. Езикът на тялото понякога говори повече за хората, отколкото думите им.

Крака - Мирис от краката през лятото – ето как да се справите

Мирис от краката през лятото – ето как да се справите

18.08.20170342

Определено не може да се сетим за нещо по-лошо от миризливите крака през лятото. За щастие има начин да се справите със състоянието и то – завинаги.

Крака - Ароматни вани за крака в домашни условия

Ароматни вани за крака в домашни условия

06.08.20170487

Ароматните вани за крака са нещо изключително приятно. Те остават както приятна миризма, така и едно особено приятно усещане за цялото тяло. Това може да се постигне лесно в домашна обстановка.

Крака - Момичето с един крак, което обиколи Европа с протезата си

Момичето с един крак, което обиколи Европа с протезата си

09.07.20170330

Красавицата, за която ще ви разкажем днес, се ражда със заболяване на костите във Филаделфия. Още когато е на 4 годинки, се налага десният ѝ крак да бъде ампутиран. С това се поставя начало на борбата ѝ в света на нормалните.

Крака - Изпъкнали кокалчета на краката – решението само тук

Изпъкнали кокалчета на краката – решението само тук

28.06.201707936

Изпъкналото кокалче на по пръста на краката е наистина неприятно състояние. То се среща по-често при жените и се появява с течение на годините и израстването.