Пет причини за почерняване на ноктите на краката

Пет причини за почерняване на ноктите на краката

Много бегачи са запознати с потъмняването или почерняването на ноктите на краката. Обикновено то включва синини, мехури или кървене под нокътя в резултат от повтаряща се травма, причинена от удрянето на пръста в обувката.

1

Крака

Крака - последните теми, подбрани публикаци и препоръки. Информация за Крака от Ezine.bg. Списък на статиите за Крака. Online портал за здравословен живот, мода, красота, дом и градина, семейство и деца и Крака.
Крака - Важни съвети за грижата за краката

Важни съвети за грижата за краката

19.01.20190629

Дамите обичат да се глезят с маникюр и педикюр. Но грижата за ръцете и краката не спира до там. Особено за краката. Ето на какво да обърнете внимание, за да се чувстват добре вашите крайници.

Крака - Грижа за кожата на краката

Грижа за кожата на краката

13.12.20180224

За да се радвате на красиви крайници, трябва да се грижите редовно за тях. Вижте какво включва редовната за кожата на краката.

Крака - Болят ви краката? Има решение

Болят ви краката? Има решение

04.10.201801266

Ходенето пеша определено е здравословно и за това все повече хора го предпочитат като алтернатива на фитнеса в спортната зала. Да ходи човек пеша е един от най-лесните, най-ефективни и най-достъпни форми на упражнения.

Крака - Трите ерогенни зони, които често се подценяват

Трите ерогенни зони, които често се подценяват

17.09.201803582

Ерогенните зони са онези области от тялото, които отключват силна страст само при един допир. Някои от тях са добре известни на силния пол, а други са често пренебрегвани.

Крака - Стъпалата и ноктите на краката и тяхното здраве

Стъпалата и ноктите на краката и тяхното здраве

28.07.20180310

Краката определено не са най-чистата част от тялото, особено когато ходите боси и ги излагате на множество микроби. Неудобните и запарващи обувки също допринасят за появата на проблеми.

Крака - Как да се отървем от гъбичките по краката с домашни средства

Как да се отървем от гъбичките по краката с домашни средства

28.05.201804341

Понякога дори и скъпият педикюр може да ви остави с неприятна изненада като онихомикоза – заболяване, известно като гъбички по ноктите на краката. Можете да се заразите с ужасните микроорганизми и на други неподозирани места. Но има как да се справите

Крака - Тази шведка има най-изумителните крака, които някога ще видите!

Тази шведка има най-изумителните крака, които някога ще видите!

16.03.20180383553

Ия Остергрен – това е името на жената, която се превърна в истински хит в Инстаграм. Високата 178 см шведка може да се похвали с крака, дълги фрапиращите 108 сантиметра.

Крака - Формата на краката ти те издава! Провери и се убеди сама

Формата на краката ти те издава! Провери и се убеди сама

12.01.20180109491

Формите на тялото и най-вече – на краката ни, казват много за нашата същност. Връзката между физическите и психологическите характеристики са по-силни, отколкото сте предполагали.

Крака - Изненадващи трикове, с които да направите краката си по-дълги

Изненадващи трикове, с които да направите краката си по-дълги

24.12.201707634

Колкото по-дълги са краката, толкова повече погледи приковават към тях. Дори да не сте докоснати от съдбата и да не разполагате с това предимство, има трикове, с които визуално може да накарате краката си да изглеждат по-дълги.

Крака - Позицията на краката ти разкрива що за човек си

Позицията на краката ти разкрива що за човек си

02.11.201709016

Умението да разпознаваме човекът срещу нас е особено полезно в отношенията. Езикът на тялото понякога говори повече за хората, отколкото думите им.

Крака - Мирис от краката през лятото – ето как да се справите

Мирис от краката през лятото – ето как да се справите

18.08.20170664

Определено не може да се сетим за нещо по-лошо от миризливите крака през лятото. За щастие има начин да се справите със състоянието и то – завинаги.

Крака - Ароматни вани за крака в домашни условия

Ароматни вани за крака в домашни условия

06.08.20170671

Ароматните вани за крака са нещо изключително приятно. Те остават както приятна миризма, така и едно особено приятно усещане за цялото тяло. Това може да се постигне лесно в домашна обстановка.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни