Вагинално кървене

Вагинално кървене

Всяко едно кървене, което се появява извън периода на менструация се нарича патологично вагинално кървене. Причини за появата на вагинално кървене и лечение на вагинално кървене.

1

Кървене

Кървене - актуални заглавия, авторски публикаци и идеи. Всичко за Кървене от Ezine.bg. Преглед на статиите за Кървене. Онлайн журнал за здравословен живот, звезди, дом и градина, семейство и Кървене.
Кървене - Кървене след дефекация

Кървене след дефекация

16.10.2013060666

Какво е ректално кървене? Ректално кървене често се разкрива когато ярка червена кръв се появи на тоалетната хартия обикновено след движение на червата или след изхождане.

Кървене - Кървене при бременност

Кървене при бременност

21.04.201305560

Важно е да се подчертае, че подобно кървене не винаги е признак за спонтанен аборт. Доста често бременността си продължава нормално и няма подобни проблеми по-нататък в деветте месеца. Ето и кои са причините това да се случва.

Кървене - Кървене по време на бременност

Кървене по време на бременност

10.04.2013012151

Кървенето по време на бременност в никой случай не е нормално явление. За него винаги има точно определена причина. Понякога, то е признак на нено много сериозно и никога не трябва да се пренебрегва. Кървенето по време на бременност е абсолютно анормален

Кървене - Kакво да правим при постоянно кървене от носа

Kакво да правим при постоянно кървене от носа

11.05.201204634

Какво да направите, ако носът ви кърви доста често? Първото което можете да направите е да отидете на лекар, за да може да ви бъде поставена диагноза. Причините за кървенето на носа са много и разнообразни.

Кървене - Интересни факти за цветната бременност

Интересни факти за цветната бременност

13.02.2012034674

При така наречената цветна бременност се получава кървене още в началото на бременността. То може да продължи да се появява всеки месец.

Кървене - Нестандартно използване на вода за уста

Нестандартно използване на вода за уста

06.04.201101921

Водата за освежаване на дъха помага за предпазване от гъбички на стъпалата, а спреят за нос може да спре кървенето от носа. Хапче срещу стомашни киселини облекчава сърбеж от ухапване на насекомо.

Кървене - Свински бъбреци и копър не дават на организма да рухне

Свински бъбреци и копър не дават на организма да рухне

01.04.201004472

Кървенето на венците, сухата кожа, нарушенията на съня и проблемите със стомаха могат да се дължат на липсата на витамини и полезни вещества, които не са осигурени на тялото през зимата.