Как да тръгне кърмата?

Как да тръгне кърмата?

Стресът от появата на нов член в семейството може да се окаже в основата на проблем с кърмата. Ако сте сигурни, че това не е причината за липсата на лактация, как да тръгне кърмата?

1

Кърма

Кърма - най-новите заглавия, избрани публикаци и идеи. Практична информация на тема Кърма от Ezine.bg. Обзор на статиите за Кърма. Български сайт за здраве, мода, красота, дом, родители и деца и Кърма.
Кърма - Как да възстановим гърдите си след кърмене

Как да възстановим гърдите си след кърмене

17.07.20180101

Виждате, че гърдите Ви са загубили формата си и са започнали да увисват, след като сте приключили с кърменето. Позната гледка за много кърмачки. Но преди да започнете усилено да издирвате телефоните на именити пластични хирурзи, опитайте това

Кърма - Схема за хранене на новородено

Схема за хранене на новородено

30.06.20180376

За да расте бебчето ви, да се развива правилно и да е здраво, е важно да получава достатъчно храна. Още от първите часове на живота на наследника ви трябва да знаете с какво, по колко и колко често да го храните.

Кърма - Хранене на бебето от 0 до 3 месеца

Хранене на бебето от 0 до 3 месеца

15.06.20180386

Ясно е, че след като ще обсъждаме темата за храненето на бебето от 0 до 3 месеца, става въпрос само и единствено за кърмене или хранене с адаптирано мляко.

Кърма - Повръщане след хранене при бебе

Повръщане след хранене при бебе

06.06.20180245

Повръщането при бебетата е много често срещано явление. В повечето случаи то не трябва да Ви притеснява. Не си мислете веднага, че бебето е повърнало защото е болно или пък защото млякото или храната, която му давате, е била развалена.

Кърма - Как се кърми бебето

Как се кърми бебето

17.05.20180128

Кърменето е вероятно един от най-естествените процеси, съществуващи както при хората, така и при бозайниците. Естествен процес, стар колкото целият свят.

Кърма - Достатъчно ли яде бебето ми?

Достатъчно ли яде бебето ми?

10.05.2018099

Нахраненото бебе е доволно и щастливо. То ще се усмихва и гука, ако е по-голямо. А ако още е новородено, ще заспива бързо след храненето, щом му е достатъчно.

Кърма - Лекуват рак със съставка от кърмата

Лекуват рак със съставка от кърмата

22.05.20170187

Здравословните ползи от майчиното мляко за човека са многократно доказани в редица изследвания. Въпреки това учените продължават да се изумяват от невероятния старт, който природата ни е дала в живота, благодарение на кърмата. Ново откритие на ефектите от

Кърма - Човешката кърма - най-сложното мляко

Човешката кърма - най-сложното мляко

28.04.20160608

Човешката кърма е най-сложното мляко от тези на бозайниците на планетата. То е уникално по рода си и съдържа рекордните 200 вида захари.

Кърма - Внимание! Майчината кърма е пълна с химикали от дрехите

Внимание! Майчината кърма е пълна с химикали от дрехите

18.12.20150504

Докато проучвали полезното влияние на майчината кърма върху бъдещето развитие на мозъка на детето, те открили химикали, наречени перфлуорирани алкил-сулфонати.

Кърма - Какво трябва да знаем за кърменето

Какво трябва да знаем за кърменето

28.09.201501185

Всеизвестен факт е, че кърмата е най-подходящата храна за новороденото бебе и е особено важно да го съпътства и през следващите месеци от живота му.

Кърма - Какво може да Ви откаже да кърмите

Какво може да Ви откаже да кърмите

27.09.20150820

В момента, в който детето премине на храна от шише, която по-лесно засмуква, то бързо ще престане да иска да бъде хранено от гърда

Кърма - Кърменето ни излага на по-малък риск от рак на гърдата

Кърменето ни излага на по-малък риск от рак на гърдата

14.12.20140269

Кърменето на бебето снижава риска от развитие на рак на гърдата. Специалистите обясняват още, че по време на образуването на кърма се горят калории, което ще помогне за свалянето на килограмите, които жените са натрупали през бременността.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни