Как да се отървем от хъркането

Как да се отървем от хъркането

Ако хъркате, не само вашата половинка е нещастна. Почти половината от възрастните хора хъркат в даден момент от живота си. Това се случва, когато въздухът преминава през гърлото ви, докато дишате в съня си.

1

Лечение на Хъркане

Лечение на Хъркане - актуални заглавия, авторски публикаци и съвети. Информация за Лечение на Хъркане от Ezine.bg. Преглед на статиите за Лечение на Хъркане. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Лечение на Хъркане.
Лечение на Хъркане - Хъркане

Хъркане

11.06.201505279

Хъркането е онзи груб, дрезгав звук, който се чува по време на сън. Хъркането може да е симптом за заболявания. Причини и лечение на хъркане.

Лечение на Хъркане - Масаж срещу хъркане

Масаж срещу хъркане

13.06.201402106

Освен всички тези методи, съществува и още един, който можете да направите сами у дома, при това много лесно. Става дума за масаж на езика – нарича се логопедичен масаж и се справя с хъркането поне за известно време.

Лечение на Хъркане - Хъркате? Заплашва ви инсулт

Хъркате? Заплашва ви инсулт

20.02.201403571

При хората, които хъркат, рискът от инсулт е двойно по-висок. Какво представлява хъркането, на какво се дължи то и кои хора засяга? Има ли методи за лечение на хъркането?

Лечение на Хъркане - Мини пръстен ще ви избави от хъркането

Мини пръстен ще ви избави от хъркането

26.12.201306143

Хъркането е тема, върху която от години учени и изследователи на съня са съсредоточили усилията си. Дихателният шум с честота 300 херца и нагоре е изключително неприятен и изнервящ най-вече за партньора на хъркащия. Вече има пръстен, който помага при хърк

Лечение на Хъркане - Жените бият мъжете по шумно хъркане

Жените бият мъжете по шумно хъркане

28.05.201301085

Противно на всички, които си представят картинката как бясната жена е вперила поглед в тавана, а мъжът й до нея изнася трета симфония, ще кажем, че според проучване дамите са онези, които похъркват доста повече от мъжете.

Лечение на Хъркане - Да го накараме да спре да хърка

Да го накараме да спре да хърка

12.05.201208367

Хъркането е сериозен проблем, който носи със себе си последствия. Въпросът не е само дали половинката ви може да спи спокойно.

Лечение на Хъркане - Как да победим хъркането

Как да победим хъркането

03.01.201203139

За да не хъркате, сменете позата, в която спите. Когато спите по гръб, дъното на езика и мекото небце се спускат, което предизвиква вибриращия звук, който се определя като хъркане.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни