5 естествени начини да се отървете от пъпките възможно най-бързо

5 естествени начини да се отървете от пъпките възможно най-бързо

Цинкът играе роля в лечението на рани и може да помогне за намаляване на възпалението от акне. Изследванията показват, че хората с акне имат по-ниски нива на цинк в кръвта, отколкото тези с чиста кожа

1

Пъпки

Пъпки - актуални теми, избрани публикаци и съвети. Всичко за Пъпки от Ezine.bg. Преглед на статиите за Пъпки. Онлайн журнал за здравословен живот, диети, дом и градина, семейство и Пъпки.
Пъпки - Как да изберем най-подходящия за нас ексфолиант?

Как да изберем най-подходящия за нас ексфолиант?

01.06.20180305

На пазара вече има голямо разнообразие от ексфолианти, като всеки един от тях изкушава с ухание, цвят и специфична текстура. Как обаче можем да сме сигурни, че именно този, който ни изглежда най-примамлив, е най-подходящият за нас?

Пъпки - Излекувайте акнето завинаги с алтернативни методи!

Излекувайте акнето завинаги с алтернативни методи!

05.03.201805408

За жалост акнето може да бъде доста упорито и тогава не ни помагат нито козметичните препарати, нито медикаментите. В такива случаи на помощ идват алтернативните методи за лечение.

Пъпки - Имате ли акне по тялото? Вижте какви здравословни проблеми показва

Имате ли акне по тялото? Вижте какви здравословни проблеми показва

17.02.201804749

Появата на акне по тялото може да е първият симптом за някои сериозни здравословни проблеми и за тях може да се ориентирате спрямо областта, където най-често се появяват неприятните пъпки.

Пъпки - Кожата на лицето ви говори от кои храни да се откажете! Направете го скоро

Кожата на лицето ви говори от кои храни да се откажете! Направете го скоро

13.06.2017017227

Нигма Талиб е световноизвестен специалист в грижата за лицето и в практиката си е забелязала, че се разграничават 4 типа зависимост от храни, които състаряват.

Пъпки - Най-после! Изобретиха ваксина срещу акне

Най-после! Изобретиха ваксина срещу акне

27.04.20170341

На бял свят в най-скоро време ще се появи ваксина срещу акне. Най-големият проблем на тийнейджърите най-после ще бъде решен.

Пъпки - Нещата за грима и красотата, които никой не ви е казал

Нещата за грима и красотата, които никой не ви е казал

02.04.201701879

Бюти мания е типична за повечето жени. Преди време, когато съветите относно грима се предаваха от уста на уста, много от тайните оставаха скрити. Много по-лесно е, ако информацията дойде наготово.

Пъпки - Имате акне? Значи здравето ви куца!

Имате акне? Значи здравето ви куца!

02.08.201605673

Проблеми с черния дроб могат да бъдат причина за появата на акне. Диетичният режим в ежедневието може да повлияе организма и да предизвика акне.

Пъпки - Как да се отървем от акнето по гърба

Как да се отървем от акнето по гърба

05.06.201603148

За да се справим с акнето, независимо на коя част от тялото ни се е появило, трябва да намерим причината за пъпките. Най-важно е да не стискате и чоплите пъпките, защото ги разранявате и може да ви останат белези.

Пъпки - Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

Пъпчасваме заради лошата храна и стреса

30.05.201601181

Проблемът с акнето се свързва най-често с подрастващите и хормоналните промени, които настъпват в организма им в тийнейджърската възраст.

Пъпки - Акнето се дължи на големите дози витамин B12

Акнето се дължи на големите дози витамин B12

11.10.201502135

Завишените нива витамин В12 в организма повишават риска от развитие на акне. Високите концентрации на витамина в тялото пряко се отразяват върху активността на микробите при някои от хората.

Пъпки - Лечение на акне с естествени продукти

Лечение на акне с естествени продукти

20.11.201402523

Киселото мляко и краставицата, освен че са много вкусна комбинация, се оказват и подходяща такава за лечение на акне. Лечение на акне с лед също ще доведе до положителни резултати

Пъпки - Край на акнето!

Край на акнето!

14.10.201403504

Акнето представлява болестно състояние на кожата, при което може да се запушат мастните жлези по кожата. Ново откритие дава шанс на успешното лечение на акне. Група бактерии могат да ни помогнат да се избавим от проблема.